gost 147002
Poznat
- Poruka
- 7.103
Ne moze kompjuter da mi procita taj japanski :<
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne moze kompjuter da mi procita taj japanski :<
Не. „Икс-пе“, али са скином. Ако хоћеш можеш да га преузмеш одавде:Ekstra ti jeShta je to Vista?
Хехехе, таман пред нову годину да „окитиш“ комп.Downloading![]()
![]()
Не разумем? Како да ли можеш? Па управо си скинуо један.A da li mogu da skidam skinove?
![]()
Аха. Е то већ не знам. Имао сам неки за Фајерфокс, али вратио на старо. Много одвлачи пажњу.Ma ovaj je okej nego trazi menki za google crome koji se slaze![]()
DJM, meni tvoji smajliji sa cirilicnim D lice na patke.
Ja kod sestre, cuvam decu.
U stvari dete, posto je jedan u bolnici, pa su mene danas ostavili sasvim samu sa drugim, a on se.... On je napunio pelenu. Pa je jeo, pa opet. Pa je povracao. Pa nije hteo da ucuti. Pa zaspi, a cim ga stavim na krevet, probudi se. Ne daj boze da me pusti da sednem, a kamoli da odem u vc. Posto sam danasnji dan prezivela, zivecu milion godina.
DJM, meni tvoji smajliji sa cirilicnim D lice na patke.
Ja kod sestre, cuvam decu.
U stvari dete, posto je jedan u bolnici, pa su mene danas ostavili sasvim samu sa drugim, a on se.... On je napunio pelenu. Pa je jeo, pa opet. Pa je povracao. Pa nije hteo da ucuti. Pa zaspi, a cim ga stavim na krevet, probudi se. Ne daj boze da me pusti da sednem, a kamoli da odem u vc. Posto sam danasnji dan prezivela, zivecu milion godina.