Кафана „Рјукова јабука“ №2

• Začetnik teme Začetnik teme DJM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne moze kompjuter da mi procita taj japanski :<

Идеш у „Контролну таблу“ («Control Panel»), онда у „Регионалне и језичке опције“ («Regional and Language options»), затим „Језици“ («Languages»), штиклираш обе опције и уђеш у „Детаљи“ («Details»).
Тамо нађеш јапански, убациш свој „Виндоуз“ цд и ето јапански језик. z:mrgreen:

japanski.png

DJM, meni tvoji smajliji sa cirilicnim D lice na patke. :neutral:

Ja kod sestre, cuvam decu. :mrgreen:
U stvari dete, posto je jedan u bolnici, pa su mene danas ostavili sasvim samu sa drugim, a on se.... On je napunio pelenu. Pa je jeo, pa opet. Pa je povracao. Pa nije hteo da ucuti. Pa zaspi, a cim ga stavim na krevet, probudi se. Ne daj boze da me pusti da sednem, a kamoli da odem u vc. Posto sam danasnji dan prezivela, zivecu milion godina.

U stvari dete, posto je jedan u bolnici, pa su mene danas ostavili sasvim samu sa drugim, a on se.... On je napunio pelenu. Pa je jeo, pa opet. Pa je povracao. Pa nije hteo da ucuti. Pa zaspi, a cim ga stavim na krevet, probudi se. Ne daj boze da me pusti da sednem, a kamoli da odem u vc. Posto sam danasnji dan prezivela, zivecu milion godina.

Ni Ti nisi ishla u shkolu?z:hm:

hahahaz:lol: sad znaš kako je meni bilo kad sam čuvala onog mog malog :tongue2:

Ja se danas vratila kući oko tri pola četiri, bilo je lepo ta dva sata na praksi :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back