Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)evo i mene ovde,ko misli da je yugioh za decu.Mi pricamo o Anime ovde!!!! Karte su nacrtane i zanimljive, i normalno da igraju svi!
A Anime je:
1. Za decicu
2. Losije nacrtan od drugih
3. Zamrsen, i na kraju se nista ne dogodi!
Postoji 100 serijala, i od toga nismo shvatili ko je Faraon! Samo znamo da se borio sa Kaibom i da su korsitili veliko kamenje, a ne Karte!
OMG! Obozavam ovu Kawaii sliku xD
@Artemis- sensei:
![]()
Ovako,Smoky, dosadan si.YGO je za decu i tacka.TACKA!

Istina!gaara,gde si gledao yugioh,da si gledao sve epizode znao bi da su faraon i ostali otisli u stari egipat,putovali kroz vreme,saznali da je saraonovo ime Atem i da se na kraju borio sa yugijem i da ga je yugi pobedio,a Atem je nasao svoj mir i otisao u svet duhova(ili tako nesto),mad neznam kako je jadenu dao winged kuriboh i kako se umesao u dvoboj yugi-jaden.mi neko objasni.na temi yugioh mi niko nije hteo objasni.a sto je jaden neosom napao slifera?ni to mi nije jasno.
gaara,gde si gledao yugioh,da si gledao sve epizode znao bi da su faraon i ostali otisli u stari egipat,putovali kroz vreme,saznali da je saraonovo ime Atem i da se na kraju borio sa yugijem i da ga je yugi pobedio,a Atem je nasao svoj mir i otisao u svet duhova(ili tako nesto),mad neznam kako je jadenu dao winged kuriboh i kako se umesao u dvoboj yugi-jaden.mi neko objasni.na temi yugioh mi niko nije hteo objasni.a sto je jaden neosom napao slifera?ni to mi nije jasno.
Istina!
Ja sam Yugija gledao jako Davno na TV, i sada sam skoro odgledao onaj GX....... Isto na TV! Jednostavno, nije vredan vremena koje bi proveo skidajuci ga...........