Кафана „Рјукова јабука“ №1

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
motivator485674-1.jpg

1cbcebe16c6ff0_full.jpg

3d196087c49ad0_full.jpg

alafista-1.jpg

af02763b210030_full.jpg

44e932658f3780_full.jpg

14442a01c205e0_full.jpg

23d096b207e260_full.jpg

982656115fcac0_full.jpg

Deathnote-1.jpg

Mi pricamo o Anime ovde!!!! Karte su nacrtane i zanimljive, i normalno da igraju svi!
A Anime je:
1. Za decicu
2. Losije nacrtan od drugih
3. Zamrsen, i na kraju se nista ne dogodi!

Postoji 100 serijala, i od toga nismo shvatili ko je Faraon! Samo znamo da se borio sa Kaibom i da su korsitili veliko kamenje, a ne Karte!

OMG a giant rock!

Uporedi http://www.veoh.com/videos/v1117788RcbrgTxG gde glavni junak/junakinja nije premocan, smrt je brza, nema super snazne magije, kvalitet animacije i scenario, sa Yugiohm\Naruto\Bleach\Dragonballz.

Nisam siguran da veoh dozvoljava video za Srbiju, incace potrazi Seirei no Moribito. To je ekranizacija prve knjige (i ovo je smatrano decijom literaturom ali ima dosta odraslih fanova, kao i "Lord of the Rings").

gaara,gde si gledao yugioh,da si gledao sve epizode znao bi da su faraon i ostali otisli u stari egipat,putovali kroz vreme,saznali da je saraonovo ime Atem i da se na kraju borio sa yugijem i da ga je yugi pobedio,a Atem je nasao svoj mir i otisao u svet duhova(ili tako nesto),mad neznam kako je jadenu dao winged kuriboh i kako se umesao u dvoboj yugi-jaden.mi neko objasni.na temi yugioh mi niko nije hteo objasni.a sto je jaden neosom napao slifera?ni to mi nije jasno.

Naruto i Yu-Gi-Oh su anime za decu.
Gurren-Lagann je za sve uzraste.
He is my master je samo za Otaku, kao npr. ja.

Zavisi pomalo od sadrzaja, ali mnogo vise od kompleksnosti.
Anime koji se lako kapiraju i na foru shpansikh serija su za decu.
Anime su inace jedini nacin da zemlja koja nema uslove da snima filmove prikaze nesto umetnosti na taj nacin >_>

Ovako,Smoky, dosadan si.YGO je za decu i tacka.TACKA!
:hahaha::hahaha: Istina!

gaara,gde si gledao yugioh,da si gledao sve epizode znao bi da su faraon i ostali otisli u stari egipat,putovali kroz vreme,saznali da je saraonovo ime Atem i da se na kraju borio sa yugijem i da ga je yugi pobedio,a Atem je nasao svoj mir i otisao u svet duhova(ili tako nesto),mad neznam kako je jadenu dao winged kuriboh i kako se umesao u dvoboj yugi-jaden.mi neko objasni.na temi yugioh mi niko nije hteo objasni.a sto je jaden neosom napao slifera?ni to mi nije jasno.

Ja sam Yugija gledao jako Davno na TV, i sada sam skoro odgledao onaj GX....... Isto na TV! Jednostavno, nije vredan vremena koje bi proveo skidajuci ga...........

Poslednja izmena:

U Buduce koristi spoiler tagove, da nekom ne upropastis zabavu ;)

nwmw6p.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back