- Poruka
- 1.169
450FLVMkgnmxzopsfjncidekfwww0998yugioh0=====ppmwik==ia.gvcixkcom,,fdsghdjkueryhlanwwwwruuuuuuuuuuuuuuuuuhxbfbfbbfbdbkasdf\89
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
u sranie,vec sam doruckovao,ali hvala za kafu,sta ima novo,oce neko istina ili izazov
ne,neznam sta su fote,aj objasni(ironican sam),a sta je glupo na istina ili izazov?
'ladno sam zaboravila koja mi je shifra a i mail za onaj nick ~*PrincesS*~ dammit >.<
waaaa....ovde nemam ni 300 postova....buuu...ocju onaj nick xD
ljudi,ajde dajte repove,prvih tri korisnika koji posalju rep,sutra dobijaju prvi,posto sam ispunio max,imam oko 80,znaci fali mi jos oko 20.

cuti bre SAD METAL.
nema sta mnogo sam te ushio u rep-ovima i postovima
www.sp-studio.de ,za fanove ove serije,na ovaj sajt,pa napravite svoji lik.
Ne pisi ovakve postove , ako ne zelis da opet budes banovan.450FLVMkgnmxzopsfjncidekfwww0998yugioh0=====ppmwik==ia.gvcixkcom,,fdsghdjkueryhlanwwwwruuuuuuuuuuuuuuuuuhxbfbfbbfbdbkasdf\89tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
Ne pisi ovakve postove , ako ne zelis da opet budes banovan.
ma moracju...a,da,ovo mi je nick i na AH i na Sakuri....inache,nisam bila na cosplay-u u BG-u jer su kasno javili da je u NS-u pomeren pa nisam ponela ni pare ni garderobu ni nishta....tako da sam samo u 5ak bila na japanizmu....crtezhi su lepi,al ih je malo a projekciju nismo ni videli jer je bila guzhva....mada ja sam najvishe zbog drushtva ishla....a cosplay u NS-u je u sledecju subotu...>_> tako da josh chekam....dum dum dummm...Trazi od modova da ti kazu sifru ili trazi od admina.A ovaj nick ti je na onom anime forumu

To vazi i za tebe,a i za artemis-senseiA koliko si ga puta banovao
A koliko si ga puta banovao
To vazi i za tebe,a i za artemis-sensei![]()