- Poruka
- 2.130
Videla sam samo tebe
Ćuti Bogtemazo. Uvatiće nas da smo bili zajedno na službenom putu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Videla sam samo tebe

a gde mi je Dee????

Ćuti Bogtemazo. Uvatiće nas da smo bili zajedno na službenom putu.

Bash juce pitao za tebe....kao nije znao gde si

Nemo da nas uvate dilajt i z@g0netk@. Ima da nas nema.Ostavi malo noktiju i za kasnije kad ogladnish pojeshcesh sve sada pa shta cesh posle
Cutim ko zalivena nishta nece saznati

opet si ga nasekirala...
 morala sam malo
 morala sam malo 
Nemo da nas uvate dilajt i z@g0netk@. Ima da nas nema.

Ahammorala sam malo
Pa meni dee nije muz tako da nemam cega da se plashim

ne kao, nego nisam znao...jedino da se teleportujem kao duh do Novog Sada i da vidim da joj pronađem telo...Bash juce pitao za tebe....kao nije znao gde si
rekla sam ti da to čuvaš za kuhinju...
idi tamo i čekaj me, ja stižem uskoro...

Nemoj meni.jeli brate...el ti oš da ti ja objasnim nešto...
 Objasni njoj.
  Objasni njoj. 

Fali mi ženaaaaaa.
Ne mogu da dočekam deset sati.
Bio sam dva dana na službenom putu pa sam je se uželeo. A neki je spopadali.ja nisam vido da na forumu neko tolko željno priželjkuje suprugu...:/

Ma da odemo ti i ja u neku drugu kafanu, malo da procunjamo. Možda ćemo nekome i biti interesantni.a to li je...
...i sad kad si došo sputa sve će da ih raskrinkaš...
...jeote...ni danas ništa...znači ispalila me skroz ova ludica...

Ne smem tamo. Tamo love pa ću da ostanem bez obe žene.ja brate visim na ljisu...dođi ako oćeš...
 Pre par godina me tamo uhvaile u mengele i nisam se mogao isčupati do pred skoro. Dok nisam upoznao moju sadašnju ženu.
 Pre par godina me tamo uhvaile u mengele i nisam se mogao isčupati do pred skoro. Dok nisam upoznao moju sadašnju ženu. 
Ma da odemo ti i ja u neku drugu kafanu, malo da procunjamo. Možda ćemo nekome i biti interesantni.
 kakva druga kafana, možeš samo u kuhinju da odeš...
 kakva druga kafana, možeš samo u kuhinju da odeš...