Kafana "Rajski procvat"

• Začetnik teme Začetnik teme minon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol::lol:

Ma kazi shta god hocesh al trazi onda bolje unapred da te plate:lol: da znash da si na sigurnom a ne ti njih da cekash onda cesh ih i docekati kako da ne....mozda ti poshalju na onaj svet da imash da troshish:zcepanje:

Moj muž se već raspituje da idem ja ponovo na put, kaže lepo se naviko, a ja dođo,...mislim da iz više razloga treba da brišem ja. :cool:
A tu su i one naše plaže, za toliko će uštekamo. :lol: :hahaha:

Auh bre on bi ocigledno da te se reshi :confused:....eh bash si luda shta si se vracala kuci:lol: trebala si odmah da uhvatish nekog dekicu i dovidjenja:mrgreen: a on neka se posle ceshe gde ga ne svrbi dok smo ja i ti na put oko sveta i uzivamo na nekoj plazi gde nas hlade zgodni i lepi momcici,on neka cuva dekice umesto nas :lol:

Auh bre on bi ocigledno da te se reshi :confused:....eh bash si luda shta si se vracala kuci:lol: trebala si odmah da uhvatish nekog dekicu i dovidjenja:mrgreen: a on neka se posle ceshe gde ga ne svrbi dok smo ja i ti na put oko sveta i uzivamo na nekoj plazi gde nas hlade zgodni i lepi momcici,on neka cuva dekice umesto nas :lol:
E vala si ti u pravu, ko da smo isti zodijački znak :mrgreen:, ima veze, vazda si u pravu, isto ko ja :lol:.

Gde ćeš veću bezbednost od njega :cool:, nisi svesna :lol: :lol: :hahaha:, a atest pod obavezno. ;)

Ma nesiguran mi je on neshto:confused: me odvede u neku shumicu pa shta cu posle:whistling: jedino ako i ti idesh sa nama:lol:

Može :hahaha:, nema problema, samo ovi luđaci da mi daju pooooduži odmor za taku avanturu :lol: :rotf:

Uzmi ne placeno...necesh se pokajati,bice to lud i ne zaboravan provod :lol:

Meni neplaćeno i ovako...:hahaha: :lol:, samo da .... kažem da idem na teren,...:cool:, obilazak tržišta, npr., šta misliš, ima još i terenski rad da im naplatim, samo ne znam kad...:roll: :rotf:
o, grupnjak...može...mo-že...:per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back