DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
Dee dodji da te prefarbam u plavo...ocigledno da bi ti ta boja super stojala![]()
nemora brate...ionako sam dovoljno plav...:/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dee dodji da te prefarbam u plavo...ocigledno da bi ti ta boja super stojala![]()
drago mi...majkemi...
pa i ja sam super usto...to kaeš da sam usto kad nisam...
od koje sreće lebati...![]()

Sad promeni avatar u onog izblajhanogDee dodji da te prefarbam u plavo...ocigledno da bi ti ta boja super stojala![]()
...Dilajt..****** ga...profesijonalna deformacija...
skim si onaki si...

nemora brate...ionako sam dovoljno plav...:/

di sam to napiso da ću vas se rešim...![]()
meni stvarno milo što si lepo ustala, ti si vim u fazonu ono zaboleme kako si ti usto...![]()

iam ideju...aj ti mene prefarbaj u plavo, a posle dok sam još sveže ofarban ću te stisnem jako uz sebe da ti šređe boja da i ti budeš plava...a posle ću malo nešto drugo...

meto sam kafu, ista se kuva, misim voda...a ovo je za ludicu od dilajta...

Looodica ode nekud,sad će ofarba nekog garant, samo da ne omaši boju...
ma tu sam...jeste da imam posla al ako danas ne zavrshim to shto imam sutra me nece ovde ni biti 
ma tu sam...jeste da imam posla al ako danas ne zavrshim to shto imam sutra me nece ovde ni biti
![]()

vido sam da si plava al oću opet da vim dal si i dalje plava...Pa vish da mi je drago da si ustao na desnoj nozi
Dee ja sam vec plava da plavije ne moze biti
Hvala....a i ocekujemo kafu tako da znash![]()

vido sam da si plava al oću opet da vim dal si i dalje plava...![]()

![]()

ne serri da stvarno oćeš izravnjaš kosu...?...looodi,radite li vi ti brazilsko feniranje?
Ko o cemu ja samo o ravnjanju kose![]()
:dilajtetka:ne serri da stvarno oćeš izravnjaš kosu...?:dilajtetka:
nemoj brate...greota...

Neće, dolaziš kod nas...![]()
![]()

vido sam da si plava al oću opet da vim dal si i dalje plava...
jer ko jednom vidi kako si ti plava, on će kad tad poželi opet da te vidi takvu plavu...![]()

...looodi,radite li vi ti brazilsko feniranje?
Ko o cemu ja samo o ravnjanju kose![]()
eo...eo...
![]()

Radimo mi Eva sve po zelji samo kao shto sam ti rekla...ako je jednom izravnash vishe ti povratka nema..........
A je l nece na vlagu da se puuuf kao crnci iz 80-ih?Znači, Piroćanac, samo jednom, neka i nisi...
Jedna kafa, za koga, leba ti?![]()
za tebe...ove šmizle gore znam da piju nesitje i to...Znači, Piroćanac, samo jednom, neka i nisi...
Jedna kafa, za koga, leba ti?![]()
...pa zna se za koga,vidi srce....nama sipak.