Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
...pa koliko dugo ti vec kukam da mi trebaju![]()
jbte,ja zaboravila....

e sledeći put kad mi dođeš,posle gibanice i piva ,idemo dole u centar da ti kupimo lepe cvike...ima da mi budeš napucana samo tako....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pa koliko dugo ti vec kukam da mi trebaju![]()

jbte,ja zaboravila....
e sledeći put kad mi dođeš,posle gibanice i piva ,idemo dole u centar da ti kupimo lepe cvike...ima da mi budeš nacvrcana samo tako....![]()

Idem da pitam moju ženu jel i ona voli naočare pa da joj sledeći put kad dodjem donesem 5 komada. Da se šepuri po gradu.![]()

Onda deset komada jer kad te dohvatim u zagrljaj ima da ti pucaju naočare.5 komada? taman da imam za celo leto, pošto ih uglavnom syebem u roku od odmah...![]()

5 komada? taman da imam za celo leto, pošto ih uglavnom syebem u roku od odmah...![]()

Dobro jutro pticice![]()
Shta ce ovo da bude...da te nije prolece opalilo u glavu pa poranila![]()
![]()

Na kakvu li pa ti to planini zivish![]()

a to mu dodje gde
Dođi ti tamo da skijaš looodicea to mu dodje gde
![]()
, i vidiš de je..
Google maps...hahaha pa gde bre da dodjem kad ne znam ni gde trebam da idem![]()

, i Dilajt tu
, iza ćošeta ... planine. 

Ma bez njega nishta....
Nego ako krenem sada kada sam od prilike na toj planini da znam hocu li se vratiti do ponoci da mi se mama ne brine![]()
a josh ce i sneg da se istopi tako da nishta od skijanja
moracu da vidim neshto da sredim sa Dee
i ovako bi za mene i vene sekao
Nalazim se Bogu iza nogu shto znaci ne stignem ja skoro do te planinea josh ce i sneg da se istopi tako da nishta od skijanja
moracu da vidim neshto da sredim sa Dee
i ovako bi za mene i vene sekao
![]()

znash kako ima ih previshe pa teshko da se odlucim 

Bash razmishljam da kupim sada privatan avion samo ne znam koju banku da opljackamznash kako ima ih previshe pa teshko da se odlucim
qq....samo gledaj da taj prevoz izdrzljiv....josh uvek mi se zivi![]()
da pošaljem Dilajta
po tebe, radi bezbednosti..
, crno na belo.