Znači, važi se ono što si meni lično rekla?![]()
samo to se važi... na forumu sam nekad primorana da lažem...

Da li to sada znači da me nećeš nigde vraćati? Da hoćeš samnom da ...............................................![]()
hoću... sve hoću...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači, važi se ono što si meni lično rekla?![]()

Da li to sada znači da me nećeš nigde vraćati? Da hoćeš samnom da ...............................................![]()

pravu istinu ćeš uvek znati samo ti... 
To ti je greška.pa eto zato i ne smem pred njom da kažem šta stvarno mislim...pravu istinu ćeš uvek znati samo ti...
![]()
Nera, isto kao i ja, voli samo istinu a zbog istine nikoga ne kažnjava. Kažnjava za laž. Dakle, kad dodje ovde sve iskreno da joj kažeš i ne treba ničega da se bojiš. Ja sam njoj već sve ispričao šta smo radili i kako nam je bilo. 

To ti je greška.Nera, isto kao i ja, voli samo istinu a zbog istine nikoga ne kažnjava. Kažnjava za laž. Dakle, kad dodje ovde sve iskreno da joj kažeš i ne treba ničega da se bojiš. Ja sam njoj već sve ispričao šta smo radili i kako nam je bilo.
A mogli bismo baš oko toga i temu da otvorimo.![]()

dobro, neće mi se to više ponoviti... i onako niti volim, niti umem da lažem...![]()
Ne umeš. Odnah te uhvate u laži a to je gore nego da im u lice kažeš istinu. Ja znam da si se ti sinoć samo sa Nerom šalila i to ti ne uzimam ni za zlo ni kao grešku. Bez šale život je surov i suvoparan. Tebe ja bre volim do neba i dva metra još malo gore. To sam ti već rekao? Ili Nisam? 

pa naravno, ja sam poznata po tome da se po forumu samo šalim i retko kad kažem nešto pametno i ozbiljno...
i nisi mi nikad rekao da me voliš, sad to prvi put čujem...![]()
Znači ni ono što meni kažeš ne treba da uzimam za ozbiljno? 
Znači ni ono što meni kažeš ne treba da uzimam za ozbiljno?
![]()

Ebiga, prekidoše nas i u kuhinji.![]()
![]()
dolazi bre u kuhinju, ovde ne možemo nikako da se sporazumemo...![]()

Rado bih ali toliko žurim da još ni patike nisam obukao a krenuo sam napolje. Hvala, večeras kad se vratim.dvaujedan hocemo li po jednu kafu![]()
![]()

eo jaću...
ako ti oćeš samnom...pošto su ti kolko vim svi draži od mene da snjima piješ kafe...
oću brate da te zagrlim...el mogu...?
![]()

to sad ono kao ajde i stobom ću da te odkačim da mi ne cmizdriš tu...
...ajde...metnuo sam...
biti ću nežan...ne sikiraj se, nisam ja jak...neam stisak...

izvoli ljepoto...
![]()