Kafana "Rajski procvat"

• Začetnik teme Začetnik teme minon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E sad da ti ja pokažem ko je Nera. Pa više ne samo Neri nego nikom živom na svetu da ne veruješ nego samo sebi kad se uveriš i onome ko te nikad nije lagao. :hvala:

A ovo je Nera. Nedo Bog da joj se neko postavi na put. :sad2:

36930_450763970010_222614925010_6561823_6154269_n.jpg

pa eto zato i ne smem pred njom da kažem šta stvarno mislim... :sad2: pravu istinu ćeš uvek znati samo ti... :heart:
To ti je greška. :sad2: Nera, isto kao i ja, voli samo istinu a zbog istine nikoga ne kažnjava. Kažnjava za laž. Dakle, kad dodje ovde sve iskreno da joj kažeš i ne treba ničega da se bojiš. Ja sam njoj već sve ispričao šta smo radili i kako nam je bilo. :rumenko:

A mogli bismo baš oko toga i temu da otvorimo. :think:

To ti je greška. :sad2: Nera, isto kao i ja, voli samo istinu a zbog istine nikoga ne kažnjava. Kažnjava za laž. Dakle, kad dodje ovde sve iskreno da joj kažeš i ne treba ničega da se bojiš. Ja sam njoj već sve ispričao šta smo radili i kako nam je bilo. :rumenko:

A mogli bismo baš oko toga i temu da otvorimo. :think:

dobro, neće mi se to više ponoviti... i onako niti volim, niti umem da lažem... :(

dobro, neće mi se to više ponoviti... i onako niti volim, niti umem da lažem... :(
:cmok: Ne umeš. Odnah te uhvate u laži a to je gore nego da im u lice kažeš istinu. Ja znam da si se ti sinoć samo sa Nerom šalila i to ti ne uzimam ni za zlo ni kao grešku. Bez šale život je surov i suvoparan. Tebe ja bre volim do neba i dva metra još malo gore. To sam ti već rekao? Ili Nisam? :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back