Kafana 'Rajski cvet'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima momenata kad mi iz prirode poželimo malo gradskog života. Recimo ovde kod mene je leti ok, ali u van sezone da čovek poludi od dosade.

001.jpg

gal23875757.jpg

Čisto poređenja radi. Dali bi ovde proveo radije zimu ili leto?
brate...ja sam ti i na pepe reko...planina i vukojebina mi pun ******...vuše volim asfalt iako znam da je tamo paklenije leti...svako žudi za onim što nema...

Naravno da gradsko dete žudi za planinom i ok je to, ali da to isto dete ostaviš par meseci da živi na planini brzo bi se vratilo u grad ili može i suprotno, mada se dete sa planine retko vrati nazad kad oseti čari grada. Moja je sreća samo to što sam u prirodi, a ipak blizu grada, na samo 25 km od Novog Sada.

Veruj mi ne propuštaš ništa posebno, jer ovo što ja poznam forumaša čim imaju priliku beže iz grada na iriški venac da se malo opuste.
Sijaset puta sam doživeo da sam vikendom došao u grad i stekao utisak kao da je sve pomrlo, tek tu i tamo prođe neki automobil, a na iriškom vencu ludnica nemož čovek da nađe mesto gde bi se namestio da ispeče roštilj, a muzika trešti iz kola kao u nekom disko klubu. Tako da ništa ne gubiš time što imaš više dodira sa prirodom od ostalih sugrađana jer oni i kad odu u prirodu ponesu grad sa sobom, a ti prirodu ne možeš poneti sa sobom u grad.

pa jebbem im ja mater...kobajagi protok 4mega bita il čega već, a evo 50 puta me izbacuje...majke im ga lopovske...
znači telekomov adsl nemojte da uzimate...pichka im materina...
...опали по њима из све снаге, и у моје име, исти случај.....:confused:

...dodjite u sep.ispovedionicu.:mazi:
:zper:...занимљиво.....

ju,ja procitala "miom" :rumenka:
pa mi nije bilo bas jasno sta ti se desilo sa nickom :eek: jer sam bila ubedjena da si pre neki dan bio "minjon" :zcepanje:
i tada sam verovatno pogresno procitala :lol:
:roll:
вероватно, мињонче....:zper:, ал га Ева приведе....:manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back