DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
neznam dal da izađem malo napolje...već sam bijo...
...nemogu brate u sobu kad je napolje ovako lepo...
...nemogu brate u sobu kad je napolje ovako lepo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko me prozvo navlakuša...?
![]()
Ja, potvrdila, sa zadovoljstvom.
Ispuši li?
Cico..pa šta sada da mislim??? DA sve što ti neko pokloni..ti oma keksualni monijaq..i fatjakž muža za yaya? cccc strašno!!!!! Bolje da si trenirala kuglanje !
Bardan kafano !!!

pa aj sa mnom na terasu....
Ehej, Dee, pa tu sam ja , tvoj drug.Navlakušo!pa ne ostavljaj me samog ovde....![]()
![]()
pa aj...
al kad mi izađe ovo dođe mi da gađam monitor...This forum requires that you wait 15 seconds between posts. Please try again in 8 seconds.
znaš šta bi volo da iam...jedan laptop...i da bude portabl, misim...da iam portabl internet...i da se švrćkam tako po grad i kad mi dokurrči da sednem na klupu i da se konektujem ovde...il da gledam klipitje na you tube, svejedno...
...jeli....kolko košta laptop...onako...ne mora da je neki top oprema...prosečan...i kolko košta preplata za internet...taj bežični...i kako sve to ide...i jel može...?

Sve sam tako uradila...ne vredi![]()
Idi na pedefej Računari, .........., pa pitaj..............![]()
..........za sve!.........
znaš šta bi volo da iam...jedan laptop...i da bude portabl, misim...da iam portabl internet...i da se švrćkam tako po grad i kad mi dokurrči da sednem na klupu i da se konektujem ovde...il da gledam klipitje na you tube, svejedno...
...jeli....kolko košta laptop...onako...ne mora da je neki top oprema...prosečan...i kolko košta preplata za internet...taj bežični...i kako sve to ide...i jel može...?
Sa zadovoljstvom bih nastavila ćaskanje sa dragom nam Navlakušom, i ostalima, al odoh da dofarbam jaja, i pripremim večerinku za obitelj!
![]()
....nisi,...tebi se to mora pokazati!
...koje boje su bile kokoške, što su ta jaja snele?

Sa zadovoljstvom bih nastavila ćaskanje sa dragom nam Navlakušom, i ostalima, al odoh da dofarbam jaja, i pripremim večerinku za obitelj!
![]()

oću boli me ****** (neću)...
ja neznam što mora da ode dotle budu ofarbana...pa budi nežnija pichka mu materina...:/
![]()

Ne moraš mi pisati zagrade i u zagradi, razumem srpski, što si se navrzo da se prepireš samo, stvarno si ,,,,,,,,,,,,*******....aj., odoja, pišemo se posle.

E *******.