Kafana 'Rajski cvet'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ne ostavljaj me samog ovde....
c035.gif
c060.gif

znaš šta bi volo da iam...jedan laptop...i da bude portabl, misim...da iam portabl internet...i da se švrćkam tako po grad i kad mi dokurrči da sednem na klupu i da se konektujem ovde...il da gledam klipitje na you tube, svejedno...

...jeli....kolko košta laptop...onako...ne mora da je neki top oprema...prosečan...i kolko košta preplata za internet...taj bežični...i kako sve to ide...i jel može...?

znaš šta bi volo da iam...jedan laptop...i da bude portabl, misim...da iam portabl internet...i da se švrćkam tako po grad i kad mi dokurrči da sednem na klupu i da se konektujem ovde...il da gledam klipitje na you tube, svejedno...

...jeli....kolko košta laptop...onako...ne mora da je neki top oprema...prosečan...i kolko košta preplata za internet...taj bežični...i kako sve to ide...i jel može...?

Idi na pedefej Računari, .........., pa pitaj..............:rotf:

sve može do gole kože...axaxaxaxa...
šalim se...ima dobrih lapova za 350-400 eura...polovni 150-200...
i naravno da da sve može,jedino ne znam kolko košta pretplata i kako to ide....

meni mama danas obećala lap kad se vrne s moreta...kao šatro zbog dece,al naravno da je za men....ništa bez mamike...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back