DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
Dee se povukao da posrče tu kafu.............smor.
ma jok...eno je, ladi se...
...dobro me poceti da vidim dokle je stigo proces olađivanja...znaš...ja ne volim vruću...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dee se povukao da posrče tu kafu.............smor.
Bash bzvja vishe volim kad mi iskachu tachkice u boji
![]()
pa slušaj...ako uzmemo u obzir da su fotke na ljisu par puta zbog mene zaključavali, nemoj me terate da se na duže zapatim ovamo...![]()
pa slušaj...ako uzmemo u obzir da su fotke na ljisu par puta zbog mene zaključavali, nemoj me terate da se na duže zapatim ovamo...![]()
lepo se vi sprdate samnom (sa mnom), al stvarno se ponekad pojave iste gore navedene...
...inače, super vidim...![]()
Idi kod otorina.........daće ti baktrim.
Nemoj sa sunnn da se družiš... zaključaće ceo forum...pa slušaj...ako uzmemo u obzir da su fotke na ljisu par puta zbog mene zaključavali, nemoj me terate da se na duže zapatim ovamo...![]()
Pa možda i on voli... ali kaže da su crne...Bash bzvja vishe volim kad mi iskachu tachkice u boji
![]()
jeste, eo saću odma....u stvari sad je kasno...al već izjutra uziam zdrastvenu i pičim...
Nemoj sa sunnn da se družiš... zaključaće ceo forum...
Pa možda i on voli... ali kaže da su crne...
Pozdravljam vas sada... odoh dalje...![]()
Ovo privatno, ću ti sredim.
I što boraviš tamo na tim ljubavima i sexu....itd.?
ja ipak mislim da su DeeLite i sunn odlicna kombinacija..njemu je na avataru izduvana guma a sunn na avataru ima pumpu...![]()
Nemoj sa sunnn da se družiš... zaključaće ceo forum...![]()
ja ipak mislim da su DeeLite i sunn odlicna kombinacija..njemu je na avataru izduvana guma a sunn na avataru ima pumpu...![]()
pa sad...ko će tu koga da punpa, to će vidimo...![]()
eto... oladila mi se kafa...jepte se...:/![]()
Idem da igram igrice...ŠTO IDEŠ?
Idealna kombinacija...ja ipak mislim da su DeeLite i sunn odlicna kombinacija..njemu je na avataru izduvana guma a sunn na avataru ima pumpu...![]()
meni jedna takva treba...![]()
aj će uništavamo sutra...mislim da sam sad upravo otišo...
...ćao..![]()
pa sigurno ne zato što sam živ zagoreo i nisam jebbo 100 god pa bi da navatam nešto, ili sam manijak pa drrkam na fotke i sve ovo što mi piše dole u potpisu...:/
...neam pojma...jedno vreme je to bilo fino mesto gde se okupljalo fino društvo...ostalo je istorija...