Kafana "NIRVANA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e nema vise spageti:evil:

dobit ces ovo
sipak.jpg

JA sam prijavljivao iskljucivo ono sto se kosi sa pravilnikom.
A ti brate zadji pa kaznjavaj one koji zloupotrebljavaju to.

Mogu se kladiti da je 90 posto prijava na moj racun... :):):)

A ni kriv, ni duzan...dodju neki i kvare nam zabavu...mislim, ciljano....

@ArionZeleni
Ja sam dobio kazneni zbog budale ali ionako necu imati net neko vreme tako da mi i nije bitno... Nadam se da je vec pomenuti takodje primereno sankcionan, zato sto je izjavljivao mnogo gnusnije stvari!!!

@ArionZeleni
Ja sam dobio kazneni zbog budale ali ionako necu imati net neko vreme tako da mi i nije bitno... Nadam se da je vec pomenuti takodje primereno sankcionan, zato sto je izjavljivao mnogo gnusnije stvari!!!

Da, da, potpuno demokratski sam podelio kartone. Srecan? A sta mislis da sledeci put mudro izbegnes neprikladno izrazavanje, posto ti diskusija sa neistomisljenicima ne ide na zivce?

P.S.

Ovo vazi za sve.

Da, da, potpuno demokratski sam podelio kartone. Srecan? A sta mislis da sledeci put mudro izbegnes neprikladno izrazavanje, posto ti diskusija sa neistomisljenicima ne ide na zivce?

P.S.

Ovo vazi za sve.

Kada oni koji vredjaju ozbiljno (spominjanjem rodbine) dobiju na vreme karton, a ne da dolazi do ovoga. Nikoga nisam prvi uvredio. Zanima me kako bi ti reagovao, ali OK. Uostalom, ako malo pregledas videces ko je upravu... Msm, ja ili taj drugi...

Msm, da bi se i izbacivanje debilnih teorija trebalo kaznjavati... Sada moze i ban...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back