Kafana "NIRVANA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U sta se rendzerska kafana pretvorila ...(nou koment) !

Bolje da mi izdrmamo koju, nije kafana mesto za raspravu, imamo mali milion tema za to... ;)

pokerrakijaxa3.jpg

nemcoi, nisam dugo navracala, pa sam malko zaboravila, si ti bese rendzer, ili onaj drugi?

Ja predlazem da se infiltriramo u rendzere, sazovmo plemenski savet a onda zbacimo glavnog poglavicu Sal-a. Zatim odmah da promenimo naziv u Rangers (bolje fc nego oni rendzercici). Trenutno mozemo da podrzimo Demistera kao novu nadu a kasnije ko zna? Mozda se narodne mase pobune na Cedino delovanje. Na kraju ce se verovatno raspasti i tako ponovo svako solo igrac..

Niti "rendzer" ni "onaj drugi ", samo solo igrac.

Prilozi

• dfdfdfdf.jpg
    dfdfdfdf.jpg
    6,8 KB · Pregleda: 19
Poslednja izmena:
Ja predlazem da se infiltriramo u rendzere, sazovmo plemenski savet a onda zbacimo glavnog poglavicu Sal-a. Zatim odmah da promenimo naziv u Rangers (bolje fc nego oni rendzercici). Trenutno mozemo da podrzimo Demistera kao novu nadu a kasnije ko zna? Mozda se narodne mase pobune na Cedino delovanje. Na kraju ce se verovatno raspasti i tako ponovo svako solo igrac..

Niti "rendzer" ni "onaj drugi ", samo solo igrac.

E stvarno smaras s tim. Ili se zezaj normalno ili nemoj uopste. Samo provociras, pokusa covek s tobom normalno, ali ne moze...

Ne, mislim na drugarski nacin! Teme su mesta gde se nasa misljenja i stavovi sukobljavaju, ali zasto se prepirati ovde?! Objasni mi?! :dontunderstand:

Nizi zalazio dublje u rendzerski arhiv. Ima tamo podosta toga sto moze da ti posluzi kao odgovor, samo citaj izmedju redova i skontaces.

Taj arhiv je verovatno u Salovoj glavi, pa potrazi tamo ( predlog : telepatijom ). :hahaha:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back