nemcoi
Aktivan član
- Poruka
- 1.406
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zar ozi ima kuce?

pa sad... ako to gledas sa filozofskog aspekta ..................
a sta bi kant rekao o tome?

Zna se ovde ko su najvernije kuce onom Oziju, prema tome... Ko o cemu ku*va o postenju, sto bi reko nas narod...

Little reptilian sado-mazo slaves... pre bi se tako reklo nego kuce...![]()

taj ozi mora da je gadan neki
![]()
Ne znam, ali po tvojim ocima...

Kakvim sad ocima Demisteru?
Nego hocu i ja u te rendzere. Koja je procedura primanja?
Predpostavljam da si kad nema sal-a ti vodja, neka vrsta podresednika. Ovlascenja na tebe spadaju ?

ma gde im je Demister podpredsednik, on im samo lepi plakate i donosi vodu![]()

izgleda da je Demister meka struja u Renzderskoj stranci, dok je Sal tvrda struja. Ko mali ceda jovanovic i tadic kad su se borili u stranciZnaci psic potcko..?!
E Demisteru a ja mislio da si salova ruka desnica.
Pa moras da grabis covece, ne moze to tako. Uzmi stvar u svoje ruke i trazi svoj deo a po mogucstvu zbaci saleta i sebe proglasli za vodju i glavnog bosa. Da vidis kako pali kad lupis rukom od sto. Ima sale da zna ko je tu gazda. Samo nagovori rendzerice da te podrze. On je niko i nista bez njih, samo ne znam koliko ih je jos ostalo ?
p.s. tipujem na ovog Demiija..

Svabov im je ko Vuk Draskovic, a oni znaju ko je Danica 

Aloooo....Sal je tu.... i ostace zauvek.
Reposi, nabavite koperton.
Cmok mojim dragim rendzerima.

Ajde de, shto si na kraj srca ?
Pokushaj da mi ovde odgovorish ko je Isusov tata?
I dal smatrash da su tvoji sugradjani koji zidaju crkve i manastire glupaci ?
A teorije ko teorije, mozesh ih prochitati na hiljade da bi na kraju konstatovao da ni u jednu ne mozhesh biti sasvim siguran![]()
Nikoga ne nazivam zaludjenikom, samo obmanutim. Nikoga ne nazivam budalom, samo ocajnim. Postojalo je toliko religija pre hriscanstva i judaizma, zasto bi to predstavljalo ultimativnu religiju?! Uostalom, jednobostvo je nastalo u Egiptu, kada je Ehnaton uveo Atona, jer nije voleo ranije bogove. Atonu se prinosilo cvece itd... Ostalo je stvar pomodarstva, a videli smo da masta moze svasta...
Odbijam dalju konverzaciju o religiji, jer nemam nameru da pljujem po njoj na ovakvom mestu niti da je skrnavim raznim teorijama.. .
Imam jednu muku.
Da l se bese Atonu prinosilo cvece il je to onaj sto su sagradili hram u njegovu cast pa su u tom hramu imali javne intimne odnose u danima kad bi to astrolog odredio kako bi se radjala srecna i zdrava deca