Kafana "NIRVANA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
idemoooooooooo

pevaljka i r fanovi :zcepanje:

Prilozi

• vendi5fo6.jpg
    vendi5fo6.jpg
    44,4 KB · Pregleda: 7
Evo ovako.
Ne. U stvari, vec ovako. Ili mozda ovako.. Ma..Najbolje je ovako:
1. Nemo, ako se vec druzimo na forumu koji pripada virt. svetu,onda se u virt. kafani druzimo virt. kafanski. Ili imas bolji predlog??? Daj nas prosvetli kad si tako pametan. Suprotno od ovog napisanog je ne biti tu i ziveti svoj RL. Aliii..Ako smo vec tu zbog takvih i takvih okolnosti..Hm.. Valjda u kafani treba ovako.
2. Nesto mi govori da par nas uglavnom opustenih ovde ima i sasvim dobar rl mada nas malo cacka radno vreme
3. Sal duso,jel se slazes sa tackom dva?:zper:

Evo ovako.
Ne. U stvari, vec ovako. Ili mozda ovako.. Ma..Najbolje je ovako:
1. Nemo, ako se vec druzimo na forumu koji pripada virt. svetu,onda se u virt. kafani druzimo virt. kafanski. Ili imas bolji predlog??? Daj nas prosvetli kad si tako pametan. Suprotno od ovog napisanog je ne biti tu i ziveti svoj RL. Aliii..Ako smo vec tu zbog takvih i takvih okolnosti..Hm.. Valjda u kafani treba ovako.
2. Nesto mi govori da par nas uglavnom opustenih ovde ima i sasvim dobar rl mada nas malo cacka radno vreme
3. Sal duso,jel se slazes sa tackom dva?:zper:

4. ako smo vec osudjeni na jednu kafanu onda svako za svoj sto, a kuma za/na sank
5. ako si vec za svojim stolom ne bleji sta se desava okolo :roll:
6. ak ti se ne dopada veselo drustvo - razguli iz kafane :cool:

Dobro jutro rendzeri i prijatelji.... :):)
Bas lepa zurka juce... :):)

Cak ni ljubomorno besni reposi je nisu uspeli pokvariti, iako su se svojski trudili.....
Mora da su se prezderali one konzerve koju sam im nesebicno dao da se pocaste...
jer, kako Ozi izjavi da mu je gladna godina pa valjda navalio... :L):):)

Falila nam samo OKJO, ali ostavio sam joj parce torte... :):):)

Bas me zanima znaju li oni sto vole da kvare veselja da sami isto naprave.
Ne bih rekao.....

Evo za moje ljute i ljubomorne repose, da ne osete "gladnu godinu".... (nije od gipsa, 100%) :):)

Pinnacle_Peak_Protein_Dog_Food_30_lb%202.jpg

Lepo ruckajte, pa idemo na vakcinaciju. Da ne naljutimo SZO, oce da donesu uredbu o pelcovanju vanzemaljaca.
:):):)

kuma mi se javila sa pozdravima za sala, izvinjava se sto nije dosla, ona i maki su morali kod njegove babe u afriku da joj pomognu u pravljenju slatkog od peska :D
evo sad me zvala Makijeva baba cestita Makijevom najboljem drugaru Salu srecan djenro.

Makijeva baba porucila: "Reci onom malom Salu da mi ne maltretira unuka, da ga ne zove stalno na onu Krstu kad ga banuju da mu vadi guzu. Maki treba da uci, a ne sa Salom stalno da spamuje po Krsti i da idu na neke parade. I pozdravi mi repose, to su dobri momci, posebno onog Ozimana, decko bre zna kulturu, rekla sam Makiju da se druzi samo sa Ozijem, nek se kloni onog mangupa Sala.

Sal srecan djenro i nadam se da ce ti stici to pescano slatko, poslala sam ti sa specijalnim braonkastim prol dodacima.

Makijeva baba"

old-bday_lady-2-1.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back