Kafana "NIRVANA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mili Boze cuda velikoga ,
sta se to u nirvani kafani desava
da l je Sal crn il mi se cini
nit je crn niti mi se cini
nego je na zasluzen odmor otiso
jer se mnogo pasulja prejeo,
klis od juce suvisan je bio

Tetovac je najbolji oksidant, bez po price. I onaj kineski caj sto ga rendzeri stalno piju :/

Nego, ko je gospodin Parkic

Neko na odmor, a neko sa odmora :):)

Cini mi se da si i ti donedavno bila....crna?
I zaista, ko je gospodin Parkic?

Bas lepo lupetati, a nemati pojma o cemu... :)

Kada ce da bude ukinuta ova privremena "kaznena politika" gde vrli moderator ima pravo da za svaku sitinicu koja mu se ne dopada, ili koju ne moze da uklopi u svoj kruti naucno materijalisticko - pozitivisticki mentalni sklop, ponizava ljude deleci im "kaznene poene" i banujuci ih na vise dana ?
Ne uziva svako ovde da mu neki Yoda deli pravdu , cenzurise misli i sutira nogom napolje na ovaj nacin.

Takodje, kada ce da stupi taj novi modarator slobodnijeg uma od njegovog, kako na ovom forumu ne bi morali da trpimo samo njegovu licnu diktaturu i "neprikosnoveni autoritet" samo njegovih stavova.

ps. Ako mi je dozvoljeno da iskazem svoje misljenje kao obican ucesnik foruma. Ako ta drskost moje nistavnosti obicnog forumasa nije svetogrdje naspram njegovog velicanstva ..reci su da je moje misljenje da Master Yoda nikako nije odgovarajuca osoba za vodjenje ovog foruma , smatram da je on vrlo los moderator i los covek, kao i odbojna licnost. Hvala !

Privremene mjere će biti ukinute kada nestanu razlozi zbog kojih su uvedene, a već ovaj post je dokaz da to neće biti uskoro. Čak ih i ne sprovodim onoliko oštro koliko smo se dogovorili na internom podforumu pošto ne dajem C1 za svaku spam poruku izvan kafane. Da to radim, bilo bi još 5-6 banovanih.
O objektivnosti - pa, recimo, već treći put sam banovao 'svog prijatelja Sala' kako ga neki od vas nazivaju. Svi trebate da se ugledate na buudalu koji je. nakon početnih čarki, shvatio kako treba raditi i sada je sasvim korektan pa nemam razloga da njegove postove brišem ili kažnjavam iako se ne slažem s nekim stavovima.
Kvalitet mene kao moderatora ocjenjuju nadležni, a njihovo mišljenje je da veoma dobro obavljam svoj posao.
A za loš čovek i odbojna ličnost slijedi c1. Nemaš nikakvo pravo da ocjenjuješ te moje karakteristike, kao što ni ja ne ocjenjujem tvoje.

Ja nemam ama bas nikakvu zelju za razliku od nekih ovde, da mi ti delis "pravdu" i procenjujes moje misli i postove na ovaj nacin, tako da do ukidanja skandaloznih kaznenih mera, sa kojima se ne slazem i predlozicu njihovo ukidanje administraoru, kao i do prispeca najavljenog novog moderatora, nemam nameru da ucestvujem ovde na tvom podforumu.

Danas sam imao vaspitni dijalog sa svojim sticenikom Sal-om.
Lepo se druzi sa svojim Rendzerima, i mnogo ih pozdravlja.

Takodje, zamolio me da prenesem da se ne ljuti na Master Yodu sto ga banova treci put, jer on je (kako sam kaze) duhovno sa nama, ako ne fizicki.\

Pitao sam ga kako je to moguce, a on mi je poceo nesto o nekom trecem oku i tehnici reptiloida koju navodno primenjuje da bi banovan pratio forum..

Vi razumete da je jedna vaspitna sljaga Salu iza ushiju bila neophodna, jerbo ta prica o trecim repo ocima nikako ne lici na njega.

Smatram da je uticaj elementarnih losih sila, koje struje kroz repos fanove ozbiljno pogodila mog druga i sticenika, tako da cu svoje prisustvo ovde pojacati, cak i nakon povratka najmocnijeg rendzera, Sal-a.

hvala.
OKJO, dusho...sta si kuvala? Donosim vino....

Ja nemam ama bas nikakvu zelju za razliku od nekih ovde, da mi ti delis "pravdu" i procenjujes moje misli i postove na ovaj nacin, tako da do ukidanja skandaloznih kaznenih mera, sa kojima se ne slazem i predlozicu njihovo ukidanje administraoru, kao i do prispeca najavljenog novog moderatora, nemam nameru da ucestvujem ovde na tvom podforumu.

ma gde ces bre? pa sad i jeste prava zabava pisati :mrgreen:

Kaznena politika na ovom pdf-u je pravedna i apsolutno neophodna, i molim administraciju da je sprovodi za vek vekova.

To sprecava prave spamere da pishu i vredjaju, a neke spamere, koji su vredjali i psovali, pretvorila u jagnjad umiljatu....:)

:rida::rida::rida:

:strika::ceka:

Pozdrav dragoj Axi i Milici. Nazalost ucestvovanje na ovom forumu na ovaj nacin je za mene suvise iritantno i ponizavajuce.
Ali mi razgovor sa vama dvema nedostaje, tako da cu pratiti postove drage Axi i tebe, i ukljuciti se ako imam razloga. Tako da bez brige i plakanja. :D

Dobro veče :)
Vidim da je tema o gušterolikim vanzemaljcima opet aktuelna. Ako, lepo je to.
Nego, što su bezobrazni ti izvanzemljani, to je čudo. Kad treba da plaše ljude - onda su tu. A kad treba da pomognu da se nešto uradi - nigde ih nema. Celo popodne i veče čekam da se pojavi koji gušterko da mi pomogne da ispeglam veš, kad ono - svi junaci ( čitaj vanzemaljci ) nikom ponikoše... dalje znate i sami.
Ovom prilikom šaljem svim gušterima iskrene želje, čestitke i pozdrave, uz poruku da ima još veša za ispeglati, pa ako neki zelembać 'oće da bidne fin, ja nećem da se ljutim. :zper:

Post je čist spam :rtfm: , ali valjda na ovoj temi imam pravo. :whistling:
I još jedno - izbegavajte peglanje , udara para u glavu pa se pričaU gluposti :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back