Kafana "NIRVANA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma jeste, umereno...

Evo za sve repo fanove (inace, mi opozicija smo ono kao dusevni...)

Znaci, za sve repose, koji i dalje kontaju da je sletanje na mesec ono laznjak...evo vam, (a i meni, obozavam ovu stvar) ipak da uzmu u obzir da to nije parodija na slet na moon, nego izrugivanje americkom "way of life"

uzivajte... :):)

Dobro, a?
:)

od kako se ponasas kao najveci penzioner ovde...
Samo nesto gundjas, kao ona dvojica prdonja iz Mapet Show-a...znas onu dvojicu, na samom kraju epizode, kad nesto prdakaju sa balkona?

Aj sada kazi koji si od te dvojice??

POD_029_muppet.jpg

od kako se ponasas kao najveci penzioner ovde...
Samo nesto gundjas, kao ona dvojica prdonja iz Mapet Show-a...znas onu dvojicu, na samom kraju epizode, kad nesto prdakaju sa balkona?

Aj sada kazi koji si od te dvojice??

POD_029_muppet.jpg

Mene hvala situaciji nisu uslikali jer sam pobegao na bezbednu udaljenost pre no sto su poceli preformans.
Jedan od njih je hteo da mi odsvira poblize ali na fantastican nacin sam ga zaustavio u zamisli.
Znam samo da je onaj s leva ti, dok mi onaj drugi poznat ali ne znam odkud.. :hahaha:

Poslednja izmena:
Mislim ono...fora je moja, ebte, koliko si covek ili ne da vise priznas da te shijem u svakom postu, situaciji i tako?

Ja te nasao na netu, postavio, moja ideja i sve to i ti od nemoci (nemcoi) jer nemas sta drugo meni uzvracas moje???

:):):):)

Isti si kao onaj tvoj tutor Ozimen, isti...
Ne znate nis, sem kopirati moje fore.

Ajd laku noc, valja mi ujutro u pola sedam ustati....treba i zaraditi neki dinar u zivotu, zar ne?
Ups, izvini ako sam te povredio time, omaklo mi se....odavno sam zaboravio sta je mamina topla sisa...ebga, sorry... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back