Kafana na splavu, 3. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
čujem brkovi su neki u modi :lol:

katy-perry-mustache.gif
Model ti nije baš aktuelan za ovu sezonu, ali uz jednu dobru depilaciju sve će doći na svoje! :lol: :zag:

Evo ja sam spremna , legla sam na taj krevet ali mene boli grlo:zper:

Ju :prstic: Pa snimicemo i grlo , veruj mi nema nikakvog zracenja :flert:

Molim vas bobuljka otkazite sve stranke , veceras imam jedno komplikovano "snimanje" i ne znam kada cu biti slobodan .

katy-perry-mustache-1.gif

:lol: vece Tesso , da brkovi , nazalost meni je to zabranjeno zbog strogog kodeksa :flert:

- - - - - - - - - -

To je zato sto ne pratis poslednje inovacije , slabo ti bobuljka ides nesto po tim seminarima , ugledaj se na mene :flert:

Molim vas bobuljka otkazite sve stranke , veceras imam jedno komplikovano "snimanje" i ne znam kada cu biti slobodan .

:lol: vece Tesso , da brkovi , nazalost meni je to zabranjeno zbog strogog kodeksa :flert:

- - - - - - - - - -

To je zato sto ne pratis poslednje inovacije , slabo ti bobuljka ides nesto po tim seminarima , ugledaj se na mene :flert:

Jesam metnula onaj sertifikat iz Irske i to sa ogromnim pečatom..:lol:

- - - - - - - - - -

katy-perry-mustache.gif

:zag:Baš pašu uz šiške..:lol:

Model ti nije baš aktuelan za ovu sezonu, ali uz jednu dobru depilaciju sve će doći na svoje! :lol: :zag:

ju, ju..ja se bojim tog čupanaj :lol: :zag:

ohoho ko nam to pristigo...da nadgleda kako teku radovi na izgradnji nove kafane :zag:

evo stigla, stigla..pregovarala sa svojim radnicima Kinezima :lol: :zag:

- - - - - - - - - -

:uja: dobro veče doktore..kako ide sa tim snimanjem..jel' snimiste već neki film? :lol:

Kako pises teske reci, za jadnog stranca...nisam naso te reci u recnik di treba tacno da piljim,trazim :heart::lol:
:zag: dobro veče Stranče..jesu li tebi ostali čitavi brkovi ili ih ove žene počupaše :lol:

Pozdrav drustvance:D

zdravo draga moja, pridruži nam se :zag:

Vidiš da ne sarađuje..od komore napravio SPA centar..:zcepanje:

ja ne znam Doktor izgleda najbolje snima pod vodom..više ne pregleda sa stetoskopom, nego sa periskopom izgleda :lol:

Jesam metnula onaj sertifikat iz Irske i to sa ogromnim pečatom..:lol:

- - - - - - - - - -

:zag:Baš pašu uz šiške..:lol:
:zag:
I šiškice su u modi..a i depilacija izgleda...brazilska :lol:

Pozdrav drustvance:D

Veče :zag:

- - - - - - - - - -

ju, ju..ja se bojim tog čupanaj :lol: :zag:

evo stigla, stigla..pregovarala sa svojim radnicima Kinezima :lol: :zag:

:uja: dobro veče doktore..kako ide sa tim snimanjem..jel' snimiste već neki film? :lol:

:zag: dobro veče Stranče..jesu li tebi ostali čitavi brkovi ili ih ove žene počupaše :lol:

zdravo draga moja, pridruži nam se :zag:

ja ne znam Doktor izgleda najbolje snima pod vodom..više ne pregleda sa stetoskopom, nego sa periskopom izgleda :lol:

:zag:
I šiškice su u modi..a i depilacija izgleda...brazilska :lol:

Čudan neki naziv za depilaciju..:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back