bobuljka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.977
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da , smorićemo ljude
Ako zamišljam Akomožeta, a ne radim to često...makar ne u poslednje dve godine i svih propuštenih prilika da vidim tu obrvu
onda je to u mojoj fantazijiotprilike ovakav tip:
//www.youtube.com/watch?v=8zO6Wnmp1DU
![]()
Znam da ti voliš te malo telesno razbacanije što liče na drvoseče pa da ti ne kvarim sliku. Ali akm je više ovakav kauboj 

[/QUOTE]

I tiimas podrum
Tu oazu jos nisam upoznao
A sta cuvas tamo?![]()

Kako da je probam kad još nije ni kupljena....može espreso produženi sa mlekom..
![]()
Samo tursku drzimo 
Dok Doc ispravi probleme sa KolumbijomKako da je probam kad još nije ni kupljena....može espreso produženi sa mlekom..
![]()

Nikad nije kasno, možda iskopam taj video klip odnekd ...Ako ga nisam u nastupu besa pobrisala sa još nekim stvarima
Imaš ugrađen antifriz
p.s.
Pozdrav svima pridošlima i izvinite što uzurpiramo vašu kafanu. Nadam se da ne smetamo![]()

Nema , pojede mi sve taj tvoj digitalni rentgen ,Samo tursku drzimo
![]()

Dok Doc ispravi probleme sa Kolumbijom
![]()
Izvoli![]()

Cekaj Veco, vreme je za bebe...pardon kafuAma ljudi, nema me pola sata i ne mogu da savatam šta ste sve ispisali
ko navijeni pričate...sluša li neko nekog ovde..
drugari uvek ste dobrodošli ovde i ne uzurpirate nikome ništa, mesta ima za sve
Bobika i Blanki dobro veče, kako napreduje kupovina aparature i opremanje ordinacije![]()

Ma pusti to, nego jesi li mu nalik...malčice?
Jel vam makar obrva liči?Zper:
Mislim na ovog Krisa Omladinca.
drugari, laku noć
odoh pre Akomožeta
![]()
)Ama ljudi, nema me pola sata i ne mogu da savatam šta ste sve ispisali
Bobika i Blanki dobro veče, kako napreduje kupovina aparature i opremanje ordinacije![]()
..nikako..
Pre će biti mračna komora..![]()
Ama ljudi, nema me pola sata i ne mogu da savatam šta ste sve ispisali

Cekaj Veco, vreme je za bebe...pardon kafu![]()

a mogu da budu i bebeVeče..nikako..
![]()

Udobnost pacijenata uvek ispred svega![]()
Vece Vecic![]()
Ja sam sve vec nabavio , ali bobuljka zapela za taj aparat da joj ne mogu nista![]()

Da nije možda Bobika kuvala kafu..
ona lepo eksperimentiše...posle se ničega ne sećamo šta je biloa mogu da budu i bebe
- - - - - - - - - -
Šta je zakočilo
- - - - - - - - - -
Pa mi smo ovde videli samo mračnu komoru i sistem snimanja zajedno sa snimateljem,
a šta je sa ostalom opremom i uređivanjem ordinacije..
jjeste li nabavili onaj krevet za pregled pacijenata![]()

Eto vidiš Vecili...imamo dva medicinara, a nikako da se dogovore oko nabavke...Da nije možda Bobika kuvala kafu..
ona lepo eksperimentiše...posle se ničega ne sećamo šta je biloa mogu da budu i bebe
- - - - - - - - - -
Šta je zakočilo
- - - - - - - - - -
Pa mi smo ovde videli samo mračnu komoru i sistem snimanja zajedno sa snimateljem,
a šta je sa ostalom opremom i uređivanjem ordinacije..
jjeste li nabavili onaj krevet za pregled pacijenata![]()

Da nije možda Bobika kuvala kafu..
- - - - - - - - - -
Šta je zakočilo![]()

Eto vidiš Vecili...imamo dva medicinara, a nikako da se dogovore oko nabavke...![]()

Oko koje bre nabavke , ja sam sve nabavio , vase je samo da legnete i da se prepustite . Eto odlican slogan za nasu malu kliniku![]()
![]()

Oko koje bre nabavke , ja sam sve nabavio , vase je samo da legnete i da se prepustite . Eto odlican slogan za nasu malu kliniku![]()
![]()
..a slogan je 

A kako misliš da pregledaš pacijenta u onoj peni..i krevet ti više liči na kadu![]()
To je sve visoka tehnologija , i bolje da se ne zamarate tim pitanjima iz oblasti u koju niste upucene i da zamarate svoje mozgitje , vec se skinite i lezite da vas snimim

Cuj kaada, kako to odvratno zvuci, stvarno me pravite perverznjakom i gresite dusu ,iskreno ocekivao sam da cete to vi laici prvo da pomislite , to sto lici na kadu vecicu ima strucan naziv i zove se rehabilitacioni rentgenski zastitni lezaj sa zastitnom penomTo je sve visoka tehnologija , i bolje da se ne zamarate tim pitanjima iz oblasti u koju niste upucene i da zamarate svoje mozgitje , vec se skinite i lezite da vas snimim
![]()
![]()

Topla kupka, aromaterapija i vaš magični skener sve bolesti leče...Oko koje bre nabavke , ja sam sve nabavio , vase je samo da legnete i da se prepustite . Eto odlican slogan za nasu malu kliniku![]()
![]()