Kafana na splavu, 3. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da , smorićemo ljude:lol:

Ako zamišljam Akomožeta, a ne radim to često...makar ne u poslednje dve godine i svih propuštenih prilika da vidim tu obrvu:mrgreen:
onda je to u mojoj fantaziji :lol: otprilike ovakav tip:

//www.youtube.com/watch?v=8zO6Wnmp1DU

:heart:

Eh, sad ...ne bih rekla da je takav meca :lol: Znam da ti voliš te malo telesno razbacanije što liče na drvoseče pa da ti ne kvarim sliku. Ali akm je više ovakav kauboj :)

7773274_3.jpg_hq.jpg

- - - - - - - - - -

drugari, laku noć:cao:

odoh pre Akomožeta:lol:

:)[/QUOTE]

Laku noć draga :cmok2: :)

Ama ljudi, nema me pola sata i ne mogu da savatam šta ste sve ispisali

ko navijeni pričate...sluša li neko nekog ovde..:zcepanje:

drugari uvek ste dobrodošli ovde i ne uzurpirate nikome ništa, mesta ima za sve :lol:

Bobika i Blanki dobro veče, kako napreduje kupovina aparature i opremanje ordinacije :lol:

Pre će biti mračna komora..:zcepanje:

Udobnost pacijenata uvek ispred svega :flert:

Ama ljudi, nema me pola sata i ne mogu da savatam šta ste sve ispisali

ko navijeni pričate...sluša li neko nekog ovde..:zcepanje:

drugari uvek ste dobrodošli ovde i ne uzurpirate nikome ništa, mesta ima za sve :lol:

Bobika i Blanki dobro veče, kako napreduje kupovina aparature i opremanje ordinacije :lol:

Vece Vecic :cmok:

Ja sam sve vec nabavio , ali bobuljka zapela za taj aparat da joj ne mogu nista :p

Cekaj Veco, vreme je za bebe...pardon kafu :hahaha:

Da nije možda Bobika kuvala kafu..:sad2:

ona lepo eksperimentiše...posle se ničega ne sećamo šta je bilo :lol: a mogu da budu i bebe

- - - - - - - - - -

Veče :zag:..nikako..:aha:

Šta je zakočilo :think:

- - - - - - - - - -

Udobnost pacijenata uvek ispred svega :flert:

Vece Vecic :cmok:

Ja sam sve vec nabavio , ali bobuljka zapela za taj aparat da joj ne mogu nista :p

Pa mi smo ovde videli samo mračnu komoru i sistem snimanja zajedno sa snimateljem,

a šta je sa ostalom opremom i uređivanjem ordinacije..

jjeste li nabavili onaj krevet za pregled pacijenata :zper:

ona lepo eksperimentiše...posle se ničega ne sećamo šta je bilo :lol: a mogu da budu i bebe

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Pa mi smo ovde videli samo mračnu komoru i sistem snimanja zajedno sa snimateljem,

Zaboga vecicu pa jesi li videla koliki je onaj "lezaj" u sred kadra , napunjen onom penom za zastitu od x zraka :flert:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Eto vidiš Vecili...imamo dva medicinara, a nikako da se dogovore oko nabavke... :lol:

A kako misliš da pregledaš pacijenta u onoj peni..i krevet ti više liči na kadu :zcepanje:

Cuj kaada, kako to odvratno zvuci, stvarno me pravite perverznjakom i gresite dusu ,iskreno ocekivao sam da cete to vi laici prvo da pomislite , to sto lici na kadu vecicu ima strucan naziv i zove se rehabilitacioni rentgenski zastitni lezaj sa zastitnom penom :hvala: To je sve visoka tehnologija , i bolje da se ne zamarate tim pitanjima iz oblasti u koju niste upucene i da zamarate svoje mozgitje , vec se skinite i lezite da vas snimim :ceka: :flert:

Cuj kaada, kako to odvratno zvuci, stvarno me pravite perverznjakom i gresite dusu ,iskreno ocekivao sam da cete to vi laici prvo da pomislite , to sto lici na kadu vecicu ima strucan naziv i zove se rehabilitacioni rentgenski zastitni lezaj sa zastitnom penom :hvala: To je sve visoka tehnologija , i bolje da se ne zamarate tim pitanjima iz oblasti u koju niste upucene i da zamarate svoje mozgitje , vec se skinite i lezite da vas snimim :ceka: :flert:

Dajem otkaz..:fdlan:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back