Kafana na splavu, 3. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vodicu te komsinice, dao sam rec.

Ne znam samo sta mi je druga nagrada :think:
Sta li je smislila gazdarica :sad2:

:zkez: smislila je smislila :lol:

Još jednom da čestitam našem dragom pobedniku Snowtrooperu i njegovoj drugarici vicešampionki Jorgić, koji su pokazali izraziti drugarski i fer-plej odnos :zaljubljena:

Imam čast da vam saopštim da SMO OSVOJILI :lol: da dobro ste pročitali, (jer u ovoj kafani sve ide grupno, pa i nagrade) put za RUSIJU i boravak u SPA BANJI!

Evocirajući uspomene na moje i Suljino zimsko putovanje, kada mi je pokazivao kako se pravi Sneško :rumenko: :lol:
Rešila sam da i Snow i Jorgić osete čari tog prelepog doživljaja. :lol:

Naravno i mi svi iz kafane idemo tu su i stolice :lol:
around-the-hot-tub-1.jpg

Pobednici dobijaju de lux saunu na snegu :lol:
spolja :lol:
coughlan_sauna-1.jpg
iznutra
Ovako to treba da izgleda u praksi :zkez:
imagesqtbnANd9GcSOWDfc9M7d4RHTu1KjSAFcXk-1.jpg
A mi iz kafanice dobijamo pedikir i manikir, moramo da negujemo noktiće, neki bar od nas, da bi pobedili na sledećem takmičenju :zkez:

e344843d50a7b77b903eddd76c67dc90-1.jpg

Molim da svi spakujete zimsku garderobu, sutra uveče u 20h krećemo.
Ko nije kupio skafander nek gleda da pozajmi ili kupi.

Zdravstvujte tovariši, molim da krenete sa ruskim jezikom i Sulja nek poruči još vodke, trebaće nam za cirkulaciju.
Lav ima krzno za njega ne brinem, a vidim imaju i neki lanci u sauni, ako ne bude dobar :mrgreen:
Vecic nek ostavi štikle, samo one marsovke može da nosi. :lol:

Poslednja izmena:

Još jednom da čestitam našem dragom pobedniku Snowtrooperu i njegovoj drugarici vicešampionki Jorgić, koji su pokazali izraziti drugarski i fer-plej odnos :zaljubljena:

Imam čast da vam saopštim da SMO OSVOJILI :lol: da dobro ste pročitali, (jer u ovoj kafani sve ide grupno, pa i nagrade) put za RUSIJU i boravak u SPA BANJI!

Evocirajući uspomene na moje i Suljino zimsko putovanje, kada mi je pokazivao kako se pravi Sneško :rumenko: :lol:

around-the-hot-tub-1.jpg

coughlan_sauna-1.jpg
iznutra
A mi iz kafanice dobijamo pedikir i manikir, moramo da negujemo noktiće, neki bar od nas, da bi pobedili na sledećem takmičenju :zkez:

Zdravstvujte tovariši, molim da krenete sa ruskim jezikom i Sulja nek poruči još vodke, trebaće nam za cirkulaciju.
Lav ima krzno za njega ne brinem, a vidim imaju i neki lanci u sauni, ako ne bude dobar :mrgreen:

Sneg :zskace:
Moze :)
Imam i pravu pesmu za to:

around-the-hot-tub-1.jpg
coughlan_sauna-1.jpg
iznutra

Sviđa mi se Tesso :zag: :lol: Ali obavezno nam ugovori posetu Vladimiru Putinu, to je jedinistvena prilika! I hvala na objavi, ja i moj dragi komšija smo navikli na komšijinsku solidarnost pa moramo sve deliti. ;)

I te kako se sećam naš odmor na Aljasci, kao da ne znamo šta ste radili ti i Suljo. :lol: Ae oživljavate li uposmene samo vas rad ostali možda će se buniti. Čisto sumnjam da bi Veca pošla, ne može da smisli bez štikle.
attachment.php

Ma nema šta da odluči, nagradjeni ste, Putin vas čeka, a njega moramo da slušamo svi, čak i mačke :lol:

- - - - - - - - - -
E tako volim :zag:
..
Pakuj zimske čarape i kupaće gaćke pa da krenemo lepo sutra :lol:

Zamisli i mačke marširaju k'o moj jer je moj glavni, i ne bi bio problem da služi kod našeg velikana! :zper:

Moze, cujem da se lepo slaze za bajkerima u nasem kraju :lol:

Moze, moze :nestrpljiv:

Dakako, jest'! I priča se da on nosi naše poreklo otuda. :lol:

- - - - - - - - - -

nemoj da mislis da kad se ukruti da kad mi pridjes nece da se istopi :lol:

- - - - - - - - - -

e ko nas vodi na put od kad se u sauni nose kupacke :fdlan:

Ako ti je teško da nosiš kupaćke evo ima i nakurnjak
attachment.php

542275_profimedia0211664336_ff.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.