Kafana na splavu, 3. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pardon, ja nikada ne mogu da budem bivsi , to me vredja :ceka: . Tacno , profesor , doktor , i jos par titula pride, ne bih da se hvalim :flert:

Zasto ste poplavelii , ko vas je kaznio z:hm:

nisam više zelena po sopstvenom izboru...to nije kazna
kazne ne preferiram, sem u određenom obliku :malav:
a dobro, u stvari i jesmo kolege, po poslu...ima dodirnih tačaka, kolega, profesore, doktore itd, itd, itd...:lol:

nisam više zelena po sopstvenom izboru...to nije kazna
kazne ne preferiram, sem u određenom obliku :malav:
a dobro, u stvari i jesmo kolege, po poslu...ima dodirnih tačaka, kolega, profesore, doktore itd, itd, itd...:lol:

Kako po sopstvenom izboru , to je neodgovorno , to zasluzuje najstroze kaznjavanje, smislicu vec nesto z:hm: Izgleda da jedini ja ovde radim svoj posao z:hm:

Kolege normalno ,jer imamo slicna pedagoska interesovanja , primetio sam ja to odmah . :tongue2:

Poetessa 63 Vecic 67 Snowtrooper (*77 ili 67) Jorgovanka 70 Perafitilj 61 Nina 50 Jerohinac 40 Suljo 58 Blanked 48 Arianna 66

Twyla nije napisala da daje Snowtrooperu 10 poena, vec samo specijalnu plaketu tako da ne znam da li je htela za njega tih 10 poena ili ne.

U zavisnosti od toga pobedjuju ili Jorgovanka ili Snowtrooper.:)

- - - - - - - - - -

:rida::lol:

Mislila sam da se on zeza sa onim kunićima :lol: Ako nije zaključeno slobodno mu daj 10 poena

Sorry, Snow :)

p.s.
Sad tek vidim da će ovo da presudi, a to nisam želela :neutral: Uostalom, sve je ovo igra,svi su se potrudili, a mace su preslatke :)
Po ovome je pobedio Snowtrooper.:)
I to ima duplu pobedu.:lol:
:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

pa kako kad se ritaš? :evil:
a i šta će ti...dugačka je košulja, ima i prorez pozadi da lepo hodaš i ne zastajkuješ, ni zemlju ne dodiruješ...:zcepanje:

Pa ritam se , jer si bas ozbiljno shvatila to uzimanje mere , mada to mi se svidja , potpuna predanost poslu . Ja to cenim. Bravo :ceka:

Imaas plus od mene , vrlo bitna stvar :ceka:

Pohvalicu te prvom prilikom svojim novim kolegama cim dobijem to unapredjenje.

Mozda nam se jednog dana pridruzis , ko zna .

:rotf:

Pa ritam se , jer si bas ozbiljno shvatila to uzimanje mere , mada to mi se svidja , potpuna predanost poslu . Ja to cenim. Bravo :ceka:

Imaas plus od mene , vrlo bitna stvar :ceka:

Pohvalicu te prvom prilikom svojim novim kolegama cim dobijem to unapredjenje.

Mozda nam se jednog dana pridruzis , ko zna .

:rotf:

nisam ja neozbiljna ko vi, naravno da sam predana poslu :malav:

ma pridružiću se pre nego što misliš, jedini smo ludaci ovde :rotf:

Kako neozbiljan?

Evo skoncentrisacu se jos jednom , sad ce da mi dodje ozbiljnost , ponekad mi treba malo vremena ja se izvinjavam , mislim trema , desava se.

15 do 2 Mora polako da krenem da slozim te kosulje . :rotf:

hajde, možeš ti to! navijam za tebe! napni se, napni!!!
:rotf: :rotf:

ti baš imaš veliku tremu,m...nikako da ti nadođe :rotf: :rotf:

idi slaži košulje :lol:

u sunce ti žarko, vidi stvarno..možda bi i ja trebalo moje da poslažem..a možda i da obučem jednu :zcepanje:

Dobro jutro...

za ranoranioce, mesi se hleb...ko dodje poslednji, njemu bajato...a moze i da dobije nista :lol:

Xq9laRD.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back