Kafana na splavu, 3. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e sad imaš dvojicu, biće ti težak izbor.
attachment.php

Ja sam najdraži pacijent ali kod Vulkanaca nema ženidbe to si zaboravila...tako da ako hoću da se udam moram da nađem mladoženju

Jedino ako se doktor nije privikao na naše običaje pa promeni mišljenje..:lol:

Ja sam najdraži pacijent ali kod Vulkanaca nema ženidbe to si zaboravila...tako da ako hoću da se udam moram da nađem mladoženju

Kako nema zenidbe kod nas Vecicu , pa ti nista ne znas :eek:

Samo je razlika u tome sto mi ne pravimo toliku halabuku oko svega toga , sve se svodi na " zdravo i dovidjenja" .

Čula sam ja drugačije, :nono2: prave oni svadbu samo malo se razlikuju od nas....e vi'š kako je to komplikovano. Da si našla nekog poput Vertiga, odavno bi se udala. :lol:

Kako nema zenidbe kod nas Vecicu , pa ti nista ne znas :eek:

Samo je razlika u tome sto mi ne pravimo toliku halabuku oko svega toga , sve se svodi na " zdravo i dovidjenja" .

Koliko se sećam kod vas mlade samo za poneti i to po nekoliko...ako si promenio mišljenje reci....

Znaš kako Tesa voli da organizuje svadbe..:cmok2:

- - - - - - - - - -

Čula sam ja drugačije, :nono2: prave oni svadbu samo malo se razlikuju od nas....e vi'š kako je to komplikovano. Da si našla nekog poput Vertiga, odavno bi se udala. :lol:

Ali nije me niko zaprosio kako da se udam..:(

Moracu da opravim periskop :rumenko:

Dugo se druzimo, malo mi je tesko da ga ostavim :lol:

idi da to središ, mora da izgleda kao antena na krovu. :lol:

- - - - - - - - - -

Evo ja da čestitam pa ako treba da izljubim mladu ko malo dete od glave do pete,će se žrtvujem bez daljeg.

ajoj, iznebuha se ti pojavi i to prvi. :cmok2: hvala hvala tebra! izljubi me u lice, kosu, ruku i prste na nogama, dalje ne. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back