Kafana na splavu, 3. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Поетеса, добро вече :) И хвала, Јоргованка, на поздраву. Поздрав свима :D
Нисам за пиће, само сам у пролазу, мртав сам уморан, али реко' да вас орасположим једном Дракчетовом :) ;)

:hvala: Hvala gospodine M (ovo Manijak ne mogu da izgovorim nikako) :lol:
bez Dragčeta ništa, on je legenda :lol:
Svratite opet kad budete imali vremena, želim vam prijatno veče :bye:

Нисам за пиће, само сам у пролазу, мртав сам уморан, али реко' да вас орасположим једном Дракчетовом :) ;)

Oki doki, samo se opusti, sledeći put nadam se da će vam bude bolje i mi vas oraspoložimo. ;)

Hvala za pesmu!
attachment.php

I laku noć. :cao:

Pozdrav i od mene...ostani da se družiš sa nama....ti nisi političar pa si sigurno opušten...:lol:

- - - - - - - - - -

па нисам ја геометар тек тако:hahaha:

sigurno ti je dobra merna stanica...kad si je ovako precizno snimio :lol:

- - - - - - - - - -

Aj laku noć...spavalice...:cao:

E da te pitam za ovo, takva kafana i forum, koliko dugo ste tamo, šta ste naučili sve vreme i izvukli neku pouku osim što vam je sve gore da međusobno 'ratujete', a svi smo iste krvi od Boga?

Jogić...ne biva to baš tako...Ja tamo ratujem prvenstveno sa onima koji bi da pljuju po srpstvu i pravoslavlju iako nisam vernik. Zato me ne vole sledbenici nekih verskih organizacija. I tamo nema da se izvlači neka pouka. Tamo doduše retko, kada se pojavi zanimljiv sagovornik može nešta i da se nauči. A ima i zanimljive diskusije ...onako ...

Jogić...ne biva to baš tako...Ja tamo ratujem prvenstveno sa onima koji bi da pljuju po srpstvu i pravoslavlju iako nisam vernik. Zato me ne vole sledbenici nekih verskih organizacija. I tamo nema da se izvlači neka pouka. Tamo doduše retko, kada se pojavi zanimljiv sagovornik može nešta i da se nauči. A ima i zanimljive diskusije ...onako ...

Sve može da bude zanimljivo i raznovrsno kao livada sa iljadu cveća. Lako je davati mišljenje i podeliti ljude samo zato što tako razmišljaju ili imaju takav pogled.Ali..............

recimo, kad se desi neka elementarna nepogoda neviđenih razmera, bilo da je poplava ili zemljotres, i svi se nađu u nevolji, sve se zaboravi....svi su osetili slabost šta znači biti čovek. Nikom na čelu ne piše ko je ko pa i koje je vere, neko ko ti je neprijatelj tebi pruža ruku spasenja ili ti njemu isto, bili ga spasao kao čovek ili bi ti prihvatio njegovu ruku? I šta posle dolazi?

- - - - - - - - - -

A šta drage kafanske dame misle o ovom...

10636310_711430418944969_1026576766058507627_n.jpg

:lol:

- - - - - - - - - -

ne gresis ali gresis sto nema piva u kafani ali evo, nek se nadje,zlu ne trebalo:) dobro vece svima mojim najdrazima ....
:zag:

- - - - - - - - - -

сто пута сам ти рекао да не постављаш моју слику :hahaha:

pa ti ovako izgledaš?
attachment.php
moram nekako da te maznem a da ne trepneš!
attachment.php

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back