Kafana na splavu, 3. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije ti to prvi put a ni poslednji. :D Izvučićeš se, znaš kako, samo žmuri i ideš dalje. :D Što li je kafana prazna za to je kriva ova moderatorka.
attachment.php

pa evo ja sad spremam slike, svi me sto puta prekidaju
attachment.php
, a sad došla sam do kraja da završim. :D

:hej: Kad sam kriva, evo piva :lol:

oktoberfest01.jpg

- - - - - - - - - -

то ви кад нас нема
за нас правите изложбу грудног коша:hvala:

biće, biće i to :lol:

okfest3.jpg

ako preživi, vratiće, ako ne....
attachment.php

Ma fazon je u nečem drugom. Ja sam malo čudan po nekim stvarima. Kazniše me prošle noći i to C 1 mi ističe 24.11. I tako bivam u fazonu da kada me kazne baš bez veze onda ja dodatno samobanujem samog sebe sve dok to ne istekne. A crnjak od fazona što mki je draga prijateljica napravila klona tako i ako me zacrne mogu da se pojavim. Malo sam zakomplikovao...

Ma fazon je u nečem drugom. Ja sam malo čudan po nekim stvarima. Kazniše me prošle noći i to C 1 mi ističe 24.11. I tako bivam u fazonu da kada me kazne baš bez veze onda ja dodatno samobanujem samog sebe sve dok to ne istekne. A crnjak od fazona što mki je draga prijateljica napravila klona tako i ako me zacrne mogu da se pojavim. Malo sam zakomplikovao...

e vidiš šta li se desi kad tamo ratuješ, šta će ti to?
attachment.php
to je večita tema, i niko nije u pravu i svi su u pravu, i tačka.

ovde možeš biti car što ti tamo nikad ne bi. :D

e vidiš šta li se desi kad tamo ratuješ, šta će ti to?
attachment.php
to je večita tema, i niko nije u pravu i svi su u pravu, i tačka.

ovde možeš biti car što ti tamo nikad ne bi. :D

Потребно је да и другим корисницима дате репутацију пре него што је поново доделите кориснику JorgovaNNka.

najpre da pozdravim jednog neprimećenog gosta koji se uvukao u nas. :cao:

pridružite nam se. ;)

Kafanskog ambijenta kao ovde u drugim kafanama ovog foruma...nema. I ovde dodjem jer se prosto oseća zračenje pozitivne energije.

attachment.php

Ako si joj rekla da je...kriva...:hahaha1:

Naravno, ja sam je postavila. :lol:

Потребно је да и другим корисницима дате репутацију пре него што је поново доделите кориснику JorgovaNNka.

:cmok2:

Poslednja izmena:
Kafanskog ambijenta kao ovde u drugim kafanama ovog foruma...nema. I ovde dodjem jer se prosto oseća zračenje pozitivne energije.

i još jedan za kompliment :cmok2:

:ok:

ja sam dosao pravo sa politike

osvezenje je nevidjeno

a ove devojke su toliko srdacne i zanimljive da menjaju raspolozenje kod coveka u roku odmah

kao neka doza vedrine

osim ove male zloće....ona se tu nesto..... švrćka....

i još jedan isto za komplimente :cmok2:
aaaaaa zloća je posebna i veoma draga vidim :lol:

Поетеса, добро вече :) И хвала, Јоргованка, на поздраву. Поздрав свима :D
Нисам за пиће, само сам у пролазу, мртав сам уморан, али реко' да вас орасположим једном Дракчетовом :) ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back