Kafana na splavu, 3. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa automobilizam jeste sport...ima reli vozaca, driftera, vozaca kartinga, itd...ima raznih profila.

samo ovde je akcenat na ulaganju u sam automobil...

e da nisu vozači, ja bih ih pozvala na splav ovako ne mogu :lol:
..
ipak je bezbednost najbitnija :lol:

- - - - - - - - - -

Trčim ja svako jutro i prepoznatljiva sam po boji majce, ali ne mogu da boksujem:lol:
2vt7d39.jpg

Vecic priznaj da je ovo doktorovih ruku delo! :mrgreen:
Nema šanse da su prirodne? :lol:

- - - - - - - - - -

odoh da jedem, malo da se svari pa trening....vidimo se kasno veceras ako svratim...

:bye: ajde, ajde, pa svrati posle treninga na jedan vitaminski sok, ne služimo večeras pivo :lol:
..
osim ako Sulja ne upadne u bar :lol:

Veče i tebi. kao i uvek :obozavam:
Ja sam tu stalno a tebe nešto nema. :D

Još ne, upravo večerala pa da mi slegne na stomak. Šta ću ja u noći tamo negde sama? Sedim u kafani, tako je prazna a uvek toplo.

Nemam ja veze sa Truperom, ne znam šta radi.

Pa znam da ste ti i Snow komšije, on mi onako deluje baš zaštitnički :lol:
...
Jorgić jel' si na posebnom režimu ishrane? :think:
...
šta nam je najbolje da bismo do srede se dovele u kondiciju :lol:

fd2e6f5ce2fccb3a497ade85ee68f987superposteri.com-32.jpg
n_1934.jpg
A ove su narasle od piva,kakvi silikoni :lol: :heart: i svima zelim prijatno vece :)
:zag:
Suljo :heart: moje, samo kad se setim naših kafanskih večeri, mislila sam više na vrata neću ući, koliko su rasle od ovolikog piva :lol:

- - - - - - - - - -

Razmislila sam o svemu, mislim da ne mogu da uđem u revijalni izbor. :confused:
:lol: ma kako ne možeš Jorgić, već si ušla u revijalni izbor :zag:

- - - - - - - - - -

Ja onda nisam ni u jednoj konkurenciji...:rotf:
:zag: ti si draga van konkurencije, doktor je rekao da mora doći da te podrži ili pridrži ne znam nisam čula baš na telefon, bio je u tunelu :lol:

Poslednja izmena:
Popila sam med, da imam energije za trčanje :lol:

Ali ne vidim onog Leona, izgleda da je zaspao ili je iscrpljen, ccccc a lepo smo se dogovorili u 5 kod splava :lol:

:ceka:

izvinjavam se tessa svratio po stopericu pa se zadrzao da pomognem novom gistima kafane i peretane :lol:

15265196-zwei-frauen-in-der-turnhalle-training-mit-personlichen-fitness-trainer.jpg

- - - - - - - - - -

Ode nam i Jorgić...a skim li je s Leonom ili VERTIGONom..:think:...ala sam ja radoznala

dzentlmen cuti i uziva :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back