Kafana na splavu, 3. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uzmi jedi voce. to ne goji. samo nemoj banane, ili maksimalno jednu dve dnevno. zbog ugljenih hidrata.

malo dok se naviknes mesec dana, i posle neces imati problema.

ipak moja savet ti je da se ne bakces dijetama nego treninzi. moj trener uvek kaze da je dijeta za lenje ljude.

mozes da jedes i 10,000 kalorija dnevno ako treniras i radis i druge aktivnosti potrose 10,005 onda nema gojenja.

uzmi jedi voce. to ne goji. samo nemoj banane, ili maksimalno jednu dve dnevno. zbog ugljenih hidrata.

malo dok se naviknes mesec dana, i posle neces imati problema.

ipak moja savet ti je da se ne bakces dijetama nego treninzi. moj trener uvek kaze da je dijeta za lenje ljude.

mozes da jedes i 10,000 kalorija dnevno ako treniras i radis i druge aktivnosti potrose 10,005 onda nema gojenja.

Mislim da ti je ovde svaka na mestu. Surovo ću uskratiti sebi gomilu slatkiša a sa djetama se neću baktati. Pre sam probao ono bez mesa i tako kalorične klope...i nemadoh snage za mnogo toga...Hvala na savetu.
Uz pozdrav želim ti laku noć.

Dobro veče u kafani...onima koji su još budni...:lol:

Noćobdije poput mene su još uvek budne...Šta će to biti te ti ovako ...u sitne sate ...u kafanu...

Jedno srculence za tebe...

e9563aa958f59b38c5cb06e6362daa8c.gif

HeLooouuu Vertigone,

Sinoć ste bili, ti i Jerihon. spori u pisanju a mene san gotovo svladao pa sam morala da odem.....
attachment.php

Biću tu večeras ako budemo svi skupa tu. ;)

- - - - - - - - - -

ma i da te izbalavimo :lol:

jutro hvala na kafi

i jutro svima :)

'bro veče Leone :flert:

Samo probaj a videćeš kako ću te ja izbalavim.
attachment.php

- - - - - - - - - -

Kao uvek, po običaju, evo da pozdravim sve prisutne i čitaoce ove kafane. :D

I ti ko Sulja olako deliš :heart:

:lol:

to je samo virtuelno nije pravo

vidi ti nju, nije me ni za ime pitala a htela bi moje srce

cccccc

- - - - - - - - - -

HeLooouuu Vertigone,

Sinoć ste bili, ti i Jerihon. spori u pisanju a mene san gotovo svladao pa sam morala da odem.....
attachment.php

Biću tu večeras ako budemo svi skupa tu. ;)

zato sto sam gledao film u isto vreme :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back