Kafana na splavu, 3. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ona meni i ja njoj inekcije a i ti ces imati pune ruke posla :lol:

ma za jendu noc je i ovo dovoljno sve dok sam ja na krevetu

ja volim to kad imam pune ruke posla :lol:
..
gde god se promeškoljiš ono imaš za šta da se uhvatiš :eek: :lol:
..
samo mnogo nemirno spavam, pitaj Bobuljkicu, umem ja i da padnem s kreveta :aha2: :lol:

- - - - - - - - - -

:super:
e to je dobro...kad mi to stavite, ima da zaspim kao klada :lol:

Ala se brzo prilagođavaš, zaboravi i na konfor i na kadu :rotf:, joj samo Bobika kad vidi ovo :rotf:

- - - - - - - - - -

..
..
samo mnogo nemirno spavam, pitaj Bobuljkicu, umem ja i da padnem s kreveta :aha2: :lol:

Ma držaće te on da ne spadneš ali ako mu se Bobika više dopadne sam će te izgurati :rotf:

doktore ovo će biti jako nezgodno, mislim ako ovako prošetate gradilištem, kad vam je mantil na pranju :lol:

Bolje da uzmemo ipak Ruse...ako uzmemo Kineze ili Japance...ja se bogme bojim za vas..ipak su oni istorijski seksualno oslobođeniji :lol:
..

Ma kakvi kinezi i japanci .. gde ono moze da drzi asov .

A zasto ne ruskinje, , nemoj ruse , piju mnogo , ko da radi sa njima.

.

Ala se brzo prilagođavaš, zaboravi i na konfor i na kadu :rotf:, joj samo Bobika kad vidi ovo :rotf:

- - - - - - - - - -

Ma držaće te on da ne spadneš ali ako mu se Bobika više dopadne sam će te izgurati :rotf:

Ajd, sad ga pitaj za kopanje? :lol:
možda pristane :lol:
...
Kad Bobuljkica vidi ovo...tako sam nadrljala, ima odma da mi snimi glavu na onaj njen aparat što slikuje :lol:
..
Kad čuje kako mjaučem (hrčem) ima da me izgura ne samo iz kreveta, nego i iz sobe :lol:

..
..

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

univerzalac sam ja ako treba, volim komfort al nije ni ovo za bacanje ako moram da se tiskam
ma 4 ruke uvek bolje no dve necemo nikog da zbacimo uvek zatreba za nesto :lol:

Ma kakvi kinezi i japanci .. gde ono moze da drzi asov .

A zasto ne ruskinje, , nemoj ruse , piju mnogo , ko da radi sa njima.

A ne Ruskinje nikako, one će samo da jure naše muške a inače piju i one mnogo tako da od rabote kopanja nema ništa

Nego nešto razmišljam :think: ima vas ovde dosta koji možete da držite kramp pa da uštedimo bolje i vas da uposlimo ...iovako ste neki neradnici

A mi žeMske će da vas kuražimo i navijamo

Nego nešto razmišljam :think: ima vas ovde dosta koji možete da držite kramp pa da uštedimo bolje i vas da uposlimo ...iovako ste neki neradnici

sta ce vam kram pored nas muskih koji imamo one dobre Hiltijeve, alo bre ovo 21. vek :lol:

- - - - - - - - - -

A jesi li spreman i za fizički rad..:zper:

vec sam odgovorio, spremio hilti :per:

A ne Ruskinje nikako, one će samo da jure naše muške a inače piju i one mnogo tako da od rabote kopanja nema ništa

Pa piju i one , nije problem , umem ja da ispiram , zato i jesam tu :flert: :tongue2:

jok taj dnevni mi nikako ne lezi kod mene ili ili, ili nocni ili nikako

Pa znaš kako se kaže, ni kod babe nema džabe, pa tako ni ovde....odradiš dnevnu smenu i ako zadovoljiš ideš u noćnu...

Pitaj gazdaricu kafane, pa ona bi propala da su joj svi gosti ko ti...

Ako nećeš da kopaš a ti plati nekome da to radi umesto tebe, eto ti i ta kombinacija..nemaš ti nikakve privilegije u odnosu na druge :lol:

Tačno...to nam je falilo, ima gornji sprat je preuređen i imamo kuglanu sa bioskopom :lol:

a5ef5dc7b427d7def3ff0a59a27a54d1.jpg

Bilijar za momkie :lol:

de99aad3da316da6323fbad8bddf1d5f.jpg

i sobe za spavanje su opremljene naravno sa puno komfora:lol:

0821851659d0ebde66b0578c1046b5a1.jpg

Kakva džukačka kombinacija !?
Kada u spavaćoj sobi ?
Sa sve vodom i laticama !
:hahaha:

Kad ste polazili, zar vam nisu rekli da ne nosite potoke i proplanke ?
A, trebalo je da vam kažu.

:uja: :zag:
ajde Veco, pošto nema ovog Iznoguda, odjurio negde valjda da kupi udobniju obuću za rad :lol:
Ajde molim te kad majstori dođu, pokaži im gde da kopaju :lol:

Krenuo po bic, za vecerasnju predstavu ... usput me zaskocila gomila zena ... pocele da mi cepaju kosulju na sred ulice, vristanje, skidanje bruseva ... ludilo.
Jedva sam uspeo da pobegnem u neki ulaz. Tamo sam se pritajio dok se nisu razisle ... evo tek sad sam se vratio nazad.
Sve pod kontrolom, radnici sljakaju, nema alkohola dok ne zavrse.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back