Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
ja vidim da zaspati neću...ovo dvoje se urotilo da me unište totalno
![]()
..
samo nek mene ovi dvoje svežu, stave mi neku krpu na glavu, ja zaspati ne mogu normalno![]()
ma nacicemo nesto i za tebe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja vidim da zaspati neću...ovo dvoje se urotilo da me unište totalno
![]()
..
samo nek mene ovi dvoje svežu, stave mi neku krpu na glavu, ja zaspati ne mogu normalno![]()
ona meni i ja njoj inekcije a i ti ces imati pune ruke posla
ma za jendu noc je i ovo dovoljno sve dok sam ja na krevetu
ja volim to kad imam pune ruke posla![]()
..
gde god se promeškoljiš ono imaš za šta da se uhvatiš![]()
..
samo mnogo nemirno spavam, pitaj Bobuljkicu, umem ja i da padnem s kreveta![]()
e to je dobro...kad mi to stavite, ima da zaspim kao klada![]()
doktore ovo će biti jako nezgodno, mislim ako ovako prošetate gradilištem, kad vam je mantil na pranju
Bolje da uzmemo ipak Ruse...ako uzmemo Kineze ili Japance...ja se bogme bojim za vas..ipak su oni istorijski seksualno oslobođeniji![]()
..
Ala se brzo prilagođavaš, zaboravi i na konfor i na kadu, joj samo Bobika kad vidi ovo
- - - - - - - - - -
Ma držaće te on da ne spadneš ali ako mu se Bobika više dopadne sam će te izgurati![]()
Ma kakvi kinezi i japanci .. gde ono moze da drzi asov .
A zasto ne ruskinje, , nemoj ruse , piju mnogo , ko da radi sa njima.
.
ja volim to kad imam pune ruke posla![]()
..
gde god se promeškoljiš ono imaš za šta da se uhvatiš![]()
..
samo mnogo nemirno spavam, pitaj Bobuljkicu, umem ja i da padnem s kreveta![]()
- - - - - - - - - -
e to je dobro...kad mi to stavite, ima da zaspim kao klada![]()
univerzalac sam ja ako treba, volim komfort al nije ni ovo za bacanje ako moram da se tiskamAla se brzo prilagođavaš, zaboravi i na konfor i na kadu, joj samo Bobika kad vidi ovo
- - - - - - - - - -
Ma držaće te on da ne spadneš ali ako mu se Bobika više dopadne sam će te izgurati![]()
Ma kakvi kinezi i japanci .. gde ono moze da drzi asov .
A zasto ne ruskinje, , nemoj ruse , piju mnogo , ko da radi sa njima.
A ne Ruskinje nikako, one će samo da jure naše muške a inače piju i one mnogo tako da od rabote kopanja nema ništa
Nego nešto razmišljamima vas ovde dosta koji možete da držite kramp pa da uštedimo bolje i vas da uposlimo ...iovako ste neki neradnici
A mi žeMske će da vas kuražimo i navijamo
Kad čuje kako mjaučem (hrčem) ima da me izgura ne samo iz kreveta, nego i iz sobe![]()
univerzalac sam ja ako treba, volim komfort al nije ni ovo za bacanje ako moram da se tiskam
ma 4 ruke uvek bolje no dve necemo nikog da zbacimo uvek zatreba za nesto![]()
Nego nešto razmišljamima vas ovde dosta koji možete da držite kramp pa da uštedimo bolje i vas da uposlimo ...iovako ste neki neradnici
A jesi li spreman i za fizički rad..![]()
sta ce vam kram pored nas muskih koji imamo one dobre Hiltijeve, alo bre ovo 21. vek
vec sam odgovorio, spremio hilti![]()
A ne Ruskinje nikako, one će samo da jure naše muške a inače piju i one mnogo tako da od rabote kopanja nema ništa
E za ovaj rad ti hilti ne treba, njega ostavi da se hladi dok ti krampom kopaš bazen...![]()
Pa piju i one , nije problem , umem ja da ispiram , zato i jesam tu![]()
![]()
ja se vec izjasnio ja uspavljujem seficu i medicinsku setru![]()
jok taj dnevni mi nikako ne lezi kod mene ili ili, ili nocni ili nikako
nisam ni trazio da nocim besplatno, znam sve se placa u zivotu, a ako platim jeftinije cu prodjem
cekam cenovnik nocenja u tu manje kofortabilnu sobu sa njih dve
gazdarice molim cenovnik![]()
Tačno...to nam je falilo, ima gornji sprat je preuređen i imamo kuglanu sa bioskopom![]()
![]()
Bilijar za momkie![]()
![]()
i sobe za spavanje su opremljene naravno sa puno komfora![]()
![]()
![]()
![]()
ajde Veco, pošto nema ovog Iznoguda, odjurio negde valjda da kupi udobniju obuću za rad![]()
Ajde molim te kad majstori dođu, pokaži im gde da kopaju![]()
Otišla gazdarica u nabavku pa će da ti kaže kad se vrati...![]()