Kafana na splavu, 3. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A da me ne zadrži tamo..:sad2:

ne volim jazbine :lol:

to je poenta, a i naucices se :lol:

Ko zna kakva mu je jazbina...:zper: ... ni vukovi nisu što su nekad bili... :lol:

slika-320.jpg

ma pusti je vidis da je neiskusna....

OBAVEŠTENjE
za sve posetioce splava

Kako se približavamo otvaranju nove, veće kafane, molim sve posetioce i drage prijatelje da nam daju svoje predloge i sugestije za poboljšanje rada kafane i bolje usluge za njene korisnike

- sala za venčanje mora uvek biti spremna jer se nikada ne zna kada će se desiti neko venčanje
(Jorgovannka ima iskustva sa ovim radovima)

- preispitati veličinu bazena i dati predlog za njegovo proširenje
(Tesa sa svojim kinezima da nastavi radove)

- osmisliti i dati predlog za izgradnju obdaništa..
(zadužena Nije Lako)

- zbog sve dužeg ostajanja u kafani da se dograde sobe sa kupatilom kako bi gosti mogli da prespavaju i odmore se posle burne večeri u kafani
(zadužen naš mladi kolega građevinac snowtrooper )

- da se uredi ordinacija za našeg doktora i sestricu zajedno sa novom rendgen aparatom
(zadužen Doktor Blanki)

- da se urede prostorije za vežbanje i predlože sprave i treneri
(zadužen Verti)

- Proka da nam dostavi najnovije jelovnike sa svim novim specijalitetima

- molim kolegu Karpoša da nam se pridruži, sve to slika i napravi lepu prezentaciju naše kafane

Nadam se da ćete svi imati udela u uređenju naše kafane, a sve vaše ideje i primedbe možete slobodno dostaviti upravi kafane
Uprava kafane :lol:

a gde je pecat?

ovo neki falsifikat poturas

cccccc

UA UPRAVA, DOLE UPRAVA

- - - - - - - - - -

Nazalost najveci deo sredstava je otisao za komoru , tako da je vrlo malo ostalo za aparat , tako da jos neko vreme moramo da koristimo onaj stari analogni
djenka11.gif
:rotf:

Sta mu fali :think:

opa doktore, snimas ton film :lol:

a gde je pecat?

ovo neki falsifikat poturas

cccccc

UA UPRAVA, DOLE UPRAVA

- - - - - - - - - -

opa doktore, snimas ton film :lol:

:rotf: :rotf: Za sada bez tona :rotf:

- - - - - - - - - -

Moram da vidim šta slikam ..paravan ima staklo..:zcepanje:

Nemamo pare za staklo, sve otislo na sampanjac , za sad samo onaj olovni , ne brini nista ja cu da budem tvoje oci i usi ... i prsti :prstic: Mislim da napipam prelom , nije to laka stvar .

:rotf: :rotf: Za sada bez tona :rotf:

- - - - - - - - - -

Nemamo pare za staklo , za sad samo onaj olovni , ne brini nista ja cu da budem tvoje oci i usi ... i prsti :prstic: Mislim da napipam prelom , nije to laka stvar .

Naravno da nemamo kad je sve spiskano na komoru..:zcepanje:

- - - - - - - - - -

A što ti njoj nudiš, a meni, nisam li ja tražila? :lol:

Upsss...izvini..Jogiiiić kupila sam smoki..:zcepanje:

Da li ćeš takav biti i ako bude muški pacijent...mislim sa slikanjem i opipavanjem:rotf:

Ah da, zaboravio sam da napomenem da sam ja "nazalost" specijalizovan samo za zensku fizionomiju , a i imam obzira , mislim bobuljka je zensko , zaista je malo neprimereno i greota da je ubacim tamo da slika neke okrutne polunage muskarce . Ne mogu da budem bas toliko zao . Zbog nje .

Ah da, zaboravio sam da napomenem da sam ja "nazalost" specijalizovan samo za zensku fizionomiju , a i imam obzira , mislim bobuljka je zensko , zaista je malo neprimereno i greota da je ubacim tamo da slika neke okrutne polunage muskarce . Ne mogu da budem bas toliko zao . Zbog nje .

Doktore molim vas da pacijente ne delite po polovima,

prema svakom pacijentu se posvetite maksimalno:lol: (ja sam izuzetak i svuda imam prednost kod doktora)

UPOZORENJE

Mole se svi da ne razmišljaju o ceni koštanja, već o kvalitetu, sredstva su obezbeđena od raznih donacija i ima dovoljno...zato birajte najkvalitetnije jer će našu kafanu posećivati elita

:rotf: pazi da ne dođe neka mafija. :zcepanje:

Upsss...izvini..Jogiiiić kupila sam smoki..:zcepanje:

Hvala, hvala....nešto si mi odlutala negde. :lol:

Razmišljam o rendgenu i sali..:zcepanje:

Nista se ne brini bobuljka imas moju rec da muska noga u nasu ambulantu nece krociti (dok sam ja ziv :rotf: ) ,jer razumem da je to stresno za tebe i zauzecu se svim sredstvima da se to ne dogodi , A sto se tice mene ja sam ipak psihicki jaka osoba , i imam zeludac da pregledam suprotan pol , tako da cu taj rudarski posao preuzeti na svoja pleca.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back