Kafana na splavu, 3. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Božanstveno. Prosto mami na...greh...a kažu da je ljudski grešiti a da je osećaj božanski...

rsz_gola-zena_1.jpg

P.S. Au šta napravi od mene kao ...ozbiljnog čoveka...:hahaha1:

:zkez: ništa, sad ćemo da napravimo ozbiljnog oženjenog čoveka od tebe :lol:
..
božanstvenu sam obukla u moju omiljenu boju :lol:

- - - - - - - - - -

ma odlično, taman ću(e) da bude(m) ukočen celo vreme na hladnoći :hahaha:

:zcepanje: pazi ti ljubavniče, tamo su minusi žestoki, nemoj da mlada posle bude tužna :lol:

- - - - - - - - - -

Da li znaš kako odpadaju ledenice ...samo se malo čvrknu...i ...gotovo...Plašim se da bi se tako nekako dogodilo u smislu će bude...:hahaha1:

e dobro si mu rekao :lol:

:cao:
momci moji, odoh da pletem te čudne čarapice, boja će da bude ljubičasta, jer mi ta omiljena, slike na PP prosledite, da ne omanem u meri :lol:
...
laku noć
...
sutra stižemo u Sibir, ajde polako u kupe, Vecic obilazi, nemoj da vas zatekne kako ne spavate :lol:

:cao:
momci moji, odoh da pletem te čudne čarapice, boja će da bude ljubičasta, jer mi ta omiljena, slike na PP prosledite, da ne omanem u meri :lol:
...
laku noć
...
sutra stižemo u Sibir, ajde polako u kupe, Vecic obilazi, nemoj da vas zatekne kako ne spavate :lol:

Ma ja još uvek nisam siguran da možda neću zbrisati iz kupea pre graničnog prelaza...ako nešta ne budem ...zadovoljan...:hahaha1:

Laku noć Vecka...

butterfly-heart-smiley-emoticon.gif

RASPORED AKTIVNOSTI JE SLEDEĆI:
1. Danas su na rasporedu slobodne aktivnosti. Pijte puno ruskog čaja žene (muški vodka :lol:) i jedite sušene ribe. Možete da prošetate do lokalne prodavnice i kupite čizmice ili rukavice ako vam fale.
2. Sutra je zakazano grupno tradicionalno rusko LEDENO venčanje za sve naše parove iz kafane :lol:
..
A ja sad idem da obavim nešto :lol:
Evo poznati odgajivač, doveo mi je jednog dobrog čuvara za onog mog Leona, moram ga do sutra sačuvati da mi ne utekne opet :aha2:
a90f9d14d047cbceffd87a8a437b431c.jpg

Доброе утро всем :uja: Мы прибыли но какое!

Videla sam da je zora svanulo, svi ste spavali,ja malo protrljala sa snegom i gle našla crvenu aljinicu i onog konja a ja donela brdo garderobe iz Srbije. :pljus:

I tako uzjašem konja i prošetam kroz sibirsku šumu, soko je sleteo na moju ruku, ma ovde je finooooooo i bajkovitooooooo :D i znate šta, nije baš toliko hladno kao što se priča. :lol:

sibirka-1.jpg

aaaaaaaaa, to smo videli, a kako izgleda kad spusti macu dole? :lol:

maca izgleda isto :lol:

jedino ako si mislila na onu drugu macu :mrgreen:

- - - - - - - - - -

1. Danas su na rasporedu slobodne aktivnosti. Pijte puno ruskog čaja žene (muški vodka :lol:) i jedite sušene ribe. Možete da prošetate do lokalne prodavnice i kupite čizmice ili rukavice ako vam fale.
2. Sutra je zakazano grupno tradicionalno rusko LEDENO venčanje za sve naše parove iz kafane :lol:
..
Evo poznati odgajivač, doveo mi je jednog dobrog čuvara za onog mog Leona, moram ga do sutra sačuvati da mi ne utekne opet :aha2:

ja za 5 minuta krecem na trening. kad se vratim prikljucicu se

- - - - - - - - - -

Dobro jutro Jorgi

Dobro jutro Sibirci :lol:

..

Tessa :zag: vidi što je Sibir bajkovit. :zaljubljena:

Sad vid'la tvoje obaveštenje, danas nam je dan slobodne aktivnosti, ajd živeli!:pivce:

- - - - - - - - - -

I za naše drage pobednike, domaćica je ostavila napolju stvari za njihov zimski pinknik :zaljubljena:
Uživajte Jorgić i Snow, sutra stupate u bračnu zajednicu, još danas ste mladi i slobodni :lol:

d732f0b991d74b5fbfe198c1e9153b24.jpg

Joooj, obradovala si me za klizaljke! :zskace:Gde je jezero, daaaaaaj da to vidiiiiiiiiiiiiiim! :zskace:

- - - - - - - - - -

Dobro jutro Jorgi

Dobro jutro Sibirci :lol:

Dobro jutro Vertigone Sibirče :D ajd trljaj telo s snegom, čeliči te!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back