jerohinac
Legenda
- Poruka
- 50.074
ma odlično, taman ću(e) da bude(m) ukočen celo vreme na hladnoći![]()
Da li znaš kako odpadaju ledenice ...samo se malo čvrknu...i ...gotovo...Plašim se da bi se tako nekako dogodilo u smislu će bude...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Božanstveno. Prosto mami na...greh...a kažu da je ljudski grešiti a da je osećaj božanski...
![]()
P.S. Au šta napravi od mene kao ...ozbiljnog čoveka...![]()
ništa, sad ćemo da napravimo ozbiljnog oženjenog čoveka od tebe

pazi ti ljubavniče, tamo su minusi žestoki, nemoj da mlada posle bude tužna 
Da li znaš kako odpadaju ledenice ...samo se malo čvrknu...i ...gotovo...Plašim se da bi se tako nekako dogodilo u smislu će bude...![]()

e dobro si mu rekao![]()

kako čudna čarapica![]()
..
neka, neka Jeroh, kapa glavu čuva, kako ono kažu![]()
Da li znaš kako odpadaju ledenice ...samo se malo čvrknu...i ...gotovo...Plašim se da bi se tako nekako dogodilo u smislu će bude...![]()

pazi ti ljubavniče, tamo su minusi žestoki, nemoj da mlada posle bude tužna
![]()

samo da mlada ne cima previše
uhhh... možda drčna pa napravi pičvajz od 'ledenice'![]()

momci moji, odoh da pletem te čudne čarapice, boja će da bude ljubičasta, jer mi ta omiljena, slike na PP prosledite, da ne omanem u meri
...
laku noć
...
sutra stižemo u Sibir, ajde polako u kupe, Vecic obilazi, nemoj da vas zatekne kako ne spavate![]()

Ma samo da mlada ne bude nešta ono....pa da bude...ovo...
![]()
![]()

(smešno izgleda ovo na latinici)
) i jedite sušene ribe. Možete da prošetate do lokalne prodavnice i kupite čizmice ili rukavice ako vam fale.

Pošto mi nema mladoženje ja ću večeras da vas obilazim i da gvirnem da vidim jeste li se otkrili..![]()

ma idealan je skroz naskroz ako je sve to tačno, nego kako to da ga neka od vas nije već rezervisala![]()

Мы прибыли но какое!

aaaaaaaaa, to smo videli, a kako izgleda kad spusti macu dole?![]()

RASPORED AKTIVNOSTI JE SLEDEĆI:
1. Danas su na rasporedu slobodne aktivnosti. Pijte puno ruskog čaja žene (muški vodka) i jedite sušene ribe. Možete da prošetate do lokalne prodavnice i kupite čizmice ili rukavice ako vam fale.
2. Sutra je zakazano grupno tradicionalno rusko LEDENO venčanje za sve naše parove iz kafane![]()
..
A ja sad idem da obavim nešto![]()
Evo poznati odgajivač, doveo mi je jednog dobrog čuvara za onog mog Leona, moram ga do sutra sačuvati da mi ne utekne opet![]()
![]()

RASPORED AKTIVNOSTI JE SLEDEĆI:
1. Danas su na rasporedu slobodne aktivnosti. Pijte puno ruskog čaja žene (muški vodka) i jedite sušene ribe. Možete da prošetate do lokalne prodavnice i kupite čizmice ili rukavice ako vam fale.
2. Sutra je zakazano grupno tradicionalno rusko LEDENO venčanje za sve naše parove iz kafane![]()
..
A ja sad idem da obavim nešto![]()
Evo poznati odgajivač, doveo mi je jednog dobrog čuvara za onog mog Leona, moram ga do sutra sačuvati da mi ne utekne opet![]()
![]()
vidi što je Sibir bajkovit.

I za naše drage pobednike, domaćica je ostavila napolju stvari za njihov zimski pinknik
Uživajte Jorgić i Snow, sutra stupate u bračnu zajednicu, još danas ste mladi i slobodni![]()
![]()
Gde je jezero, daaaaaaj da to vidiiiiiiiiiiiiiim! 
Dobro jutro Jorgi
Dobro jutro Sibirci![]()
pa ga još i hvali 

pre ce biti grub i neotesan.![]()