Kafana na splavu, 3. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne, ne, zakazacemo aukciju, u stvari ti okači ujutru lepo, Eksponat br. 1, Eksponat br. 2 i tako dalje, a mi ćemo da licitiramo :lol:
...
da vidimo koji će da pobedi, glasaćemo ceo dan ako treba kao ovi sa fotografije :lol:
...
pokačićemo obaveštenja u kafanama :lol:

hm? ...neka bude, ali ako njih ne bude, onda ćemo svi vrteti u krug sve dok neko ne da najviše.
attachment.php

sad možeš da okačiš nova obaveštenja.
attachment.php

a, o kakvim to eksponatima pricate

Jorgi, sta to majstorises?

o dekorativnim radovima za prostoriju i pred vrata kafane. :D

i tebi :zag:

hm? ...neka bude, ali ako njih ne bude, onda ćemo svi vrteti u krug sve dok neko ne da najviše.
attachment.php

sad možeš da okačiš nova obaveštenja.
attachment.php

o dekorativnim radovima za prostoriju i pred vrata kafane. :D

i tebi :zag:

Jupiiii :zskace:

Kačim prvo obavštnje u našoj kafani, a onda ću sutra da okačim i u drugim :aha2:

Napisaću ovako jel može? :think:

OBAVEŠTENJE!!!

Otvaramo izložbu umetničkih i dekorativnih aranžmana naše prijateljice Jorgovanke :heart:
Molim da glasate za najlepši aranžman i tako ulepšate ovaj događaj na našem Splavu! :aha2:
..
sistem glasanja će biti: 5, 4, 3, 2, 1

Jel' može ovako Jorgić? :think:

Jupiiii :zskace:

Kačim prvo obavštnje u našoj kafani, a onda ću sutra da okačim i u drugim :aha2:

Napisaću ovako jel može? :think:

OBAVEŠTENJE!!!

Otvaramo izložbu umetničkih i dekorativnih aranžmana naše prijateljice Jorgovanke :heart:
Molim da glasate za najlepši aranžman i tako ulepšate ovaj događaj na našem Splavu! :aha2:
..
sistem glasanja će biti: 5, 4, 3, 2, 1

Jel' može ovako Jorgić? :think:

Slobodno postavi, nema potrebe da kačiš u drugim kafanama, ne želim da eksponiram neku pažnju. Ovde smo naši. ;)

Nije loše, može i tako. :ok:

Slobodno postavi, nema potrebe da kačiš u drugim kafanama, ne želim da eksponiram neku pažnju. Ovde smo naši. ;)

Nije loše, može i tako. :ok:

Ja bih kod nas da okačim i licitaciju, ali kod drugih sam htela da okačim glasanje za tvoje radove (možda sam mogla na Romantiku, Dom i porodicu, Modu)
..
Ovde kačim sa licitacijom, molim te da okačiš onda kako smo rekle Eksponat 1, Eksponat 2...pa koliko imaš, nek bude 10 maksimalno.

Šta misliš koja da nam bude početna cena? :think:
Sa kojom da startujemo, koji su standardi? :think:

OBAVEŠTENJE!!!

Obaveštavam sve Splavare i buduće goste, da se sutra održava LICITACIJA I UMETNIČKA IZLOŽBA naše drugarice Jorgovanke :heart:
Ona će izlagati svoje dekorativne arnažmane a svi mi ćemo učestovovati u licitiranju eksponata.
Početna cena eksponata je 100dinara, a sav prilog ide u dobrotvorne svrhe.
:lol:

- - - - - - - - - -

kad ce da bude to, izlazim na 2-3 sata, a posle kad dodjem kuci moram da legnem malo ranije, ujutru imam trening od 11-1

Glasanje i Licitacija će da traje do 20h uveče :lol:
imaš ceo dan Vertigone

- - - - - - - - - -

:uja: Dobro veče svima,....

ja volim da glasam :zskace:

:uja: :zag:

dobro veče, dobro veče, evo naša Jorgić rešila da nas počasti svojim lepim radovima :lol:

Ma ne brini, čuvam ti ledja :p
Ako neko gine to ću biti ja :D

vidim ja da će i meni da se prišiju kazneni, ako nastavim :lol:
hvala draga, morala sam, ono tvoje mi je delovalo realno što si rekla, da i monasi traže pomoć od doktora i idu kod psihologa, ljudi brkaju te neke stvari.
zna se kod koga se ide po svetovni savet, a kod koga po duhovni, meri se često pogrešnim aršinima...ali dobro duga je to priča i teška za kafanu, osim ako se ponapijamo :lol:

vidim ja da će i meni da se prišiju kazneni, ako nastavim :lol:
hvala draga, morala sam, ono tvoje mi je delovalo realno što si rekla, da i monasi traže pomoć od doktora i idu kod psihologa, ljudi brkaju te neke stvari.
zna se kod koga se ide po svetovni savet, a kod koga po duhovni, meri se često pogrešnim aršinima...ali dobro duga je to priča i teška za kafanu, osim ako se ponapijamo :lol:

Tamo imaš verujuće i neverujuće koji se divno slažu a imaš i od obe sorte fanatike tako da je izginuće neminovno.
Možda sada shvatiš zašto ja nekada pobegnem ovde ...... da se odmorim :p

Stiglo društvo
attachment.php
:heart:

Ja bih kod nas da okačim i licitaciju, ali kod drugih sam htela da okačim glasanje za tvoje radove (možda sam mogla na Romantiku, Dom i porodicu, Modu)
..
Ovde kačim sa licitacijom, molim te da okačiš onda kako smo rekle Eksponat 1, Eksponat 2...pa koliko imaš, nek bude 10 maksimalno.

Šta misliš koja da nam bude početna cena? :think:
Sa kojom da startujemo, koji su standardi? :think:

Nećemo da širimo na strane, to mi je previše. Oki doki, kako kažeš, slike biće postavljene sutra. Evo pripremam se. :D

(već si rekla dole)

Bravo Jorgi :) Dolazim posle obavezno . Do tada bubim vas sve :cmok2:

p.s.

Nažalost bez Vile..možda vidi pa dođe :)

Hvala Tvajla :zag: Biće mi drago da uživaš u mojim slikama. Nema veze ako Oblakinja ne dođe, bar si ti tu. :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back