bobuljka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.977
Hoce mi neko objasniti ko su ONI, a ko smo MI?
Hvala unapred, nadam se da niste svi pijani ... mora neko ovo i da plati!
Svi smo MI samo se ponekad podelimo na Oni i Mi to po potrebi...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A i ti si presla na njihovu stranu vecicu , neka , neka![]()
![]()

....
Vi ste muški a mi žeMske, to su dve strane,
i zapamti u ovoj kafani se ne naplaćuje ništa, kad dođe gazdarica račune svedi s njom![]()

Ja bezim dok se gazdarica nije pojavila.
Laku noc drustvance, bilo je zadovoljstvo cirkati sa vama![]()

Ti idi levo a ja desno.![]()

dobar dan, što si vredan od jutros..
Misliš ako si se ljubio preksinoć s gazdaricom da će sad naprasno tebi više da veruje..
Zna ona kakve smo mi, ne treba ništa da joj pričaš..

Vredan nego kako.
Mora neko i da opere ono sto se usrali sinoc.
Razumem ja i mladost, razumem i zezanje ... ali povracanje u piksle - e to ne razumem!
A to da sam se ljubio sa gazdaricom, to su mi "amputirali", al` to je tacno. Ljubio sam se, sto da se ne ljubim.
To volim, volim, vooolim![]()

Misliš ako si se ljubio preksinoć s gazdaricom da će sad naprasno tebi više da veruje..
Zna ona kakve smo mi, ne treba ništa da joj pričaš..

e to volim kad je neko vredan..zato zaslužuje nagradu
Iznogude, nadam se da si naručio vino, crvene likere, crvene prirodne sokove, crveno poslužeje i crvene čaše : ))
Prošli put smo imali problem, nije bilo dovoljno crvenih čaša![]()

, ima ovde dosta novosti a tebe nema...iznogud sinoć sa Jorgićem otišo u mrak u nepoznatom pravcuSve sredjeno gazdarice.
Obukao sam i crvene tange ... da se uklopim u drustvo![]()
e tako se to radi...neće biti baš puno mesta za baškšiš...ali računamo na krupne novčanice 
Sipao si svima pogrešno piće, do sada niko nije takva sr...a pravio..tvoja krivica je što se ovo desilo
E pa iako si se ljubio nemaš protekcije kod nje da znaš jer ovde se svi ljube..![]()
Sipao si svima pogrešno piće, do sada niko nije takva sr...a pravio..tvoja krivica je što se ovo desilo
E pa iako si se ljubio nemaš protekcije kod nje da znaš jer ovde se svi ljube..![]()

e tako se to radi...neće biti baš puno mesta za baškšiš...ali računamo na krupne novčanice
![]()

Obuci cu neku usku crvenu kosulju, pa nek` turaju medj` sise![]()

E pa iako si se ljubio nemaš protekcije kod nje da znaš jer ovde se svi ljube..
Tesa pa gde si, ima ovde dosta novosti a tebe nema...iznogud sinoć sa Jorgićem otišo u mrak u nepoznatom pravcu:
![]()

ti si uvek pažljiv, a ove crvene bulke su prelepe