Kafana na splavu, 2. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti idi levo a ja desno. :cao:

Не би вам ништа фалило да кренете и заједно :D

Лаку ноћ
girl_bye2.gif.pagespeed.ce.WsqsURXRxK.gif

:uja: dobar dan, što si vredan od jutros..

Misliš ako si se ljubio preksinoć s gazdaricom da će sad naprasno tebi više da veruje..:think:

Zna ona kakve smo mi, ne treba ništa da joj pričaš..

Vredan nego kako.
Mora neko i da opere ono sto se usrali sinoc.
Razumem ja i mladost, razumem i zezanje ... ali povracanje u piksle - e to ne razumem!
A to da sam se ljubio sa gazdaricom, to su mi "amputirali", al` to je tacno. Ljubio sam se, sto da se ne ljubim.
To volim, volim, vooolim :cmok:

Vredan nego kako.
Mora neko i da opere ono sto se usrali sinoc.
Razumem ja i mladost, razumem i zezanje ... ali povracanje u piksle - e to ne razumem!
A to da sam se ljubio sa gazdaricom, to su mi "amputirali", al` to je tacno. Ljubio sam se, sto da se ne ljubim.
To volim, volim, vooolim :cmok:

e to volim kad je neko vredan..zato zaslužuje nagradu :cmok2:
Iznogude, nadam se da si naručio vino, crvene likere, crvene prirodne sokove, crveno poslužeje i crvene čaše : ))
Prošli put smo imali problem, nije bilo dovoljno crvenih čaša :lol:

images

OBAVEŠTENJE ZA SVE GOSTE I POSETIOCE SPLAVA!!
DANAS PRAVIMO RED PARTY u 21.00h počinje!!

NOV19_REDPARTY-VANGUARD.jpg

Znate dress kod...svi obučeni u CRVENO!!
Crvena hrana, Crveno piće, Crvena muzika...Vamp i Dracula stil dozvoljen :lol:

- - - - - - - - - -

:uja: dobar dan, što si vredan od jutros..

Misliš ako si se ljubio preksinoć s gazdaricom da će sad naprasno tebi više da veruje..:think:

Zna ona kakve smo mi, ne treba ništa da joj pričaš..

:uja:
Veco ništa bez crenih štikli, naravno :zag:

Sipao si svima pogrešno piće, do sada niko nije takva sr...a pravio..tvoja krivica je što se ovo desilo

E pa iako si se ljubio nemaš protekcije kod nje da znaš jer ovde se svi ljube..:mrgreen:

Tesa pa gde si :zag:, ima ovde dosta novosti a tebe nema...iznogud sinoć sa Jorgićem otišo u mrak u nepoznatom pravcu:aha2:

Poslednja izmena:
Sipao si svima pogrešno piće, do sada niko nije takva sr...a pravio..tvoja krivica je što se ovo desilo

E pa iako si se ljubio nemaš protekcije kod nje da znaš jer ovde se svi ljube..:mrgreen:

Tesa pa gde si :zag:, ima ovde dosta novosti a tebe nema...iznogud sinoć sa Jorgićem otišo u mrak u nepoznatom pravcu::aha2:

Ma šta kažeš?? :eek:
otišli u nepoznatom pravcu :lol:
A što Jorgić još uvek nije stigla? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back