Kafana na splavu, 2. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veco molim te i crvenu zakusku...ali gledaj da budu i neke crvene paprike i ajvar ako može...znaš da moramo i taj vegeterijanski meni zbog Bobuljkice :lol:
..
meni naravno crveno meso :zkez:
..
njeguški pršut, vrat, slaninicu, pečenicu, rebarca, pljeskavicu :balavi:
..
msm..nešto od ovog :lol:

ne mora crveno aljinče...može crveni mantil (onaj vampirski) :rumenko: ili neka crvena majca uz telo :rumenko:
...
msm..ajde samo nek bude neki print crveni..za vas rokere...vi ste ionako divlji u srcu :heart: :lol:

A sta da radim sa ovim onda? :sad2:
Vidis kako pasuje :lol:

kilts.jpg

:balavi: jao, Bože zamaglile mi se oči...eto vama jagode i paprike...ja ću ovo meso :zaljubljena:
..
čekamo Stranca naravno :lol:

U ponoć ko bude imao najviše poljubaca od muških i bude stajao na nogama, a ne ležao pod stolom, pobednik je večeri :lol:

Od jednog ili više muških :lol:

- - - - - - - - - -

Jel i kelneri mogu da se takmice?

Ti si bre samo privremeni kelner, kao i svi mi ostali i ti si deo ovog društva...a možeš biti kavaljer i damama uvek sipati piće inače ovde je samoposluženje..:mrgreen:

jaooo može i Šon Koneri da svrati :zaljubljena:
..
nadam se da će nam žurka uspeti možda se pojavi neka slavna ličnost :lol:
..
ma oblači taj kilt..kako god hoćeš da ga zovemo...samo da ti se vide kolena :eek: :rumenko: :lol:

Ja njih mogu da sakrijem samo ispod cebeta :lol:

nema mrdanja...spremi odelce...pa da letiš po separeima i plesnom podijumu : ))
..
molim te da montiraš ono crveno svetlo i u toaoletu :lol:

:eek:

@Veco,
Svaka cest na izboru posluzenja :ok:

Pozdrav strance :pivce:

Kakvo bre odelce?
A sta cu sa tangama i mrezastom kosuljicom?
Svetlo sredjeno.
Ima da ljubim dok se ne rastope boje! :D

pa to sam i mislila to ti je odelce..tange i mrežasta košuljica..ništa moraš onda da ispoliraš čaše i escajg, vidi da li ima leda u zamrzivaču i to je to..možeš da se obriješ i sređuješ za noć :lol:
..
ja sad moram da idem da tražim haljinu za noćas...tako da ću posle doći :metla:
..
vidimo se u 21h :metla:

- - - - - - - - - -

Od kad se to zove kolena? :D
da, ovo sam preskočila...nek neko usija podijum kao ogledalo...nešto mi treba da vidim :rumenko: :lol:

pa to sam i mislila to ti je odelce..tange i mrežasta košuljica..ništa moraš onda da ispoliraš čaše i escajg, vidi da li ima leda u zamrzivaču i to je to..možeš da se obriješ i sređuješ za noć :lol:
..
ja sad moram da idem da tražim haljinu za noćas...tako da ću posle doći :metla:
..
vidimo se u 21h :metla:

- - - - - - - - - -

da, ovo sam preskočila...nek neko usija podijum kao ogledalo...nešto mi treba da vidim :rumenko: :lol:

Sve dogovoreTo!
Putuj igumane i ne misli na manastir.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back