- Poruka
- 86.572
a cmokAlal ti što si me video u mraku,prolazila sam sto puta pored prozora, jurcam tamo amo poslom, a nikako da uđem i sve vas pozdravim....
Dobro veče društvoooooo![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a cmokAlal ti što si me video u mraku,prolazila sam sto puta pored prozora, jurcam tamo amo poslom, a nikako da uđem i sve vas pozdravim....
Dobro veče društvoooooo![]()

ona nije tebi namenjena, za tebe samo
A šta bi sa Gogili i muzikom.....Gogili
A nema nam ni Jorgovanke, danas je gvirila, video je Pera pa je sad nema..Jorgić gde si

Pozdrav Blanki![]()

Vece stranac takodje![]()
![]()
Jel to stigla gazdarica?
- - - - - - - - - -
Ziv mi bio

A nema nam ni Jorgovanke, danas je gvirila, video je Pera pa je sad nema..Jorgić gde si
Pera ima opasne oči, prave mafijaške, sve vidi i zna. 
a cmok![]()

Nema me, bila u prolazu a zamisli sve vreme pored prozoraPera ima opasne oči, prave mafijaške, sve vidi i zna.
A sad, Veki, evo mene malo ovde....a šta ima novo u kafani?
- - - - - - - - - -
ko pita, dobiće![]()
![]()
Jel to stigla gazdarica?
Ziv mi bio
Evo stigao nam novi gost, nisi ga ni pozdravila, večeras on služi piće..

Dobro vece koleginice , imate li posla ?![]()

Vidim novo ime pod starim licem, malo se izmenio i nismo ga prepoznali, a ko je, saznaćemo...
Svi ste skupili skupa oko njega pa kako da mu priđem?![]()
Veče...ajde napravite malo mesta ...
...sad će oni da se raziđu 
Vidim novo ime pod starim licem, malo se izmenio i nismo ga prepoznali, a ko je, saznaćemo...
Svi ste skupili skupa oko njega pa kako da mu priđem?![]()
Nije još, i nemoj da te je stra od nje, ona je mlogo duševna osoba i obožava muŠke

Vidim novo ime pod starim licem, malo se izmenio i nismo ga prepoznali, a ko je, saznaćemo...![]()

E nismo, ja sam pored zna se koga, stranac šapuće nešto sa Gogili a samo Bobika čeka da joj donese piće
Tako da slobodno priđi i pozdravi čoveka, a da li je staro lice nemam poima
Neka...skoknuću sama do šanka..

Kao i obično..znate kavi su današnji pacijenti![]()
Veče...ajde napravite malo mesta ...
...sad će oni da se raziđu
![]()

E nismo, ja sam pored zna se koga, stranac šapuće nešto sa Gogili a samo Bobika čeka da joj donese piće
Tako da slobodno priđi i pozdravi čoveka, a da li je staro lice nemam poima

Novo ime, novo lice ... niciji klon, niciji dupli profil ... koliko god vam svima bilo tesko da poverujete.
Dajte mi bar neku kecelju dok sluzim, sav sam se ispolivao![]()

Dobro. Ti namigni kad udje, da znam da se lepo osmehnem![]()
ajmo jos jednuВециц![]()
Ево, ево музикеправа кафанска
pre spavanca 
Ajd druže,daj mi neki sokić i to najbolji....i sa ledom.
Kako vidim, bio si na plastičnu operaciju, sve si promenio, čestitam, ali tvoj glas mi je nešto poznat, poznat....![]()
Maa , nema me ovde par dana i veceras vas zateknem kako se jurite motkama po bol.... tj. kafani .

Prepoznaćeš je ona kad uđe kafana odmah zasija pozitivnom energijom, ali dođe nam drugarica a ti je ignorišeš i ne služiš je pićem, kakav si to kavaljer..vidi kako predivne oči ima a ti ne reaguješ ccc..

Sedi bre, dobicu otkaz ako gazdarica vidi da se sama sluzis
Ne stizem sve, sto ste toliko nestrpljivi!

Maa , nema me ovde par dana i veceras vas zateknem kako se jurite motkama po bol.... tj. kafani .

Stize!
Glupo mi je da se pravdam i objasnjavam ko sam.
Bicu ko god odlucis da sam, ako je tako lakse.
Valjda ce vremenom biti drugacije.

Hvala, dobar izbor.
Nije moje da odlučujem o životu drugih tako i o tvom....nego, da li ćeš biti bolji nego pre, da prestaneš sa onim stvarima?
Mi smo fini ljudi, sad je na tebi red da ti to pokažeš.