Kafana na splavu, 1. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve da ti verujem, naivnost ti je slaba strana:andjeo: u štiklama sam sigurna ko riba u vodi

:think:

aunt_stella1.jpg

Da ne bi mozda i sa mojim dzemom od visanja?
th_thwai10-1.gif

ne, hoću eurokrem, keks i šlag

- - - - - - - - - -

pa nisam ja vulkanac, nece nijedna primitivnu zver, tako da sam bezbedan
al ako bas zapne negde pomocices mi valjda ili da odmah bezim preko granice valjda tamo tesa nema ingerencije

Naćićemo mi neku da te lepo pripitomi. Ljubav čuda čini, nećeš se mnogo opirati

Neću nastradati ako me neko čuva, obožavam lepu obuću i štiklice.
Veći je problem što sam mnogo zahtevna za obuću pa me teže oblačiti nego hraniti.:p

Pa sto ne kazes odmah Vecicu evo ja cu da te pridrzim nije uopste problem :prstic:

A sto se tice zahtevnosti , pa dobro evo i ja ulazem moju babu , ulozi i ti tvoju, (gde mi je digitron) to su vec 2 penzije , iskombinovacemo nesto Boze moj imam ja kliker za to :kez:

- - - - - - - - - -

Dobro veče svima! :lol:
Gde su gazde?Vidim vrše se pripreme za preseljenje u nov objekat... :zcepanje:

Vece Lako :lol:

pa nisam ja vulkanac, nece nijedna primitivnu zver, tako da sam bezbedan
al ako bas zapne negde pomocices mi valjda ili da odmah bezim preko granice valjda tamo tesa nema ingerencije

Pa ti si bar sa Zemlje , Vulkanci su ovde nacionalna manjina , diskriminisu nas na rasnoj osnovi , nemoj da mislis da si u nesto boljem polozaju od mene :confused:

Vidi se da si pocela da staris!

Jer, to deca vise nece ... :rotf:

Ne valjaj se bezveze nego služi te palačinke

- - - - - - - - - -

a ja se spremao da te branim sa sve stiklicama jer sam tako obecao...:sad2:
znas ja tebe nisam lovio a ti bi da me ulovis kao trofej za neku drugu.... jos si postala i placenik...

Pa ja hoću da i tebi bude lepo, sve za drugarstvo

Dobro veče svima :lol:

Dabome, uveliko radimo na tome a vi se pripremite za šok. :zper:

Jeste li spremni?
Nemoj samo da zaključaš ostalo i nije neki šok

- - - - - - - - - -

Pa sto ne kazes odmah Vecicu evo ja cu da te pridrzim nije uopste problem :prstic:

A sto se tice zahtevnosti , pa dobro evo i ja ulazem moju babu , ulozi i ti tvoju, (gde mi je digitron) to su vec 2 penzije , iskombinovacemo nesto Boze moj imam ja kliker za to :kez:

- - - - - - - - - -

Vece Lako :lol:

Onda smo se dogovorili. Prolepšalo se vreme valja kupiti još neki par sandalica:cmok2::cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back