Kafana na splavu, 1. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E pa neka vam je sa srecom , i sve najbolje vam zelim u vasoj buducoj bracnoj zajednici i tako to.. Eh vec me hvata nostalgija :aha:

Aha, vidi vidi, opet obilaziš kafane pa ti posle svi drugi krivi, moraću da menjam taktiku ..:batina:
image00058gifpagespeedceO1cpZoAgv6-1.gif

Aha, vidi vidi, opet obilaziš kafane pa ti posle svi drugi krivi, moraću da menjam taktiku ..:batina:
image00058gifpagespeedceO1cpZoAgv6-1.gif

Pa stalno se ja tradicionalno saltujem izmedju ove dve kafane , prirasle mi srcu sta tju :p

hm ... :think: Da pa dzemper je vec kod mene , ovo je logican sled dogadjaja :mrgreen:

Jel' neko zvao krojačicu, ne mogu da uđem u venčanicu! :rida:

O bože, došle su mi glave one lepe princess krofne! :sad2:

Ma nemamo vremena za te prepravke , uvucicemo te kako znamo i umemo , ko ovde ima jake ruke?

Pa stalno se ja tradicionalno saltujem izmedju ove dve kafane , prirasle mi srcu sta tju :p

hm ... :think: Da pa dzemper je vec kod mene , ovo je logican sled dogadjaja :mrgreen:

Ma nemamo vremena za te prepravke , uvucicemo te kako znamo i umemo , ko ovde ima jake ruke?

Pazi šta radiš ja sam kuma. Ne trpaj ruke svuda jer budno pratim, a nismo sigurni ni gde je mladoženja. Izgleda da se uplašili i deda i unuk pa pobegli:telefon:

Pazi šta radiš ja sam kuma. Ne trpaj ruke svuda jer budno pratim, a nismo sigurni ni gde je mladoženja. Izgleda da se uplašili i deda i unuk pa pobegli:telefon:

Ne, taman posla , samo sam hteo da pomognem , odmah ti bre svasta pada na pamet. Zaboga pa zar ti ja licim na nekog ko stavlja ruke tamo gde ne treba :confused:
Znaci jos uvek sam pod lekarskim nadzorom. Nista evo doneo sam i zdravstvenu knjizicu
knjizzica.jpg
gde treba da se javim? :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back