Kafana na splavu, 1. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dao si mi nešto iz one bočice, bilo ljuto. Uvatilo me neko raspoloženje da te tamo skinem.
Nisi se opirao ali si me brzo skinuo sa tog stola. Više se ne sećam šta je bilo. Zaspala sam:rumenka:

Da remiziramo , skinuo sam te sa stola , nakon toga si zaspala i ujutru se bas niceg ne secas. Kakva uvreda za moju malenkost ccccc :p

Poslednja izmena:
Pa kad me isprepada sa onim hvaljenjem. Već sam zamislila pozdravi i želje i tvoje pohvale na radio Vulkan. Otkud znam kakvi su vam običaji.

Sigurnije meni da ja pijem sok. Mogu da igram i bez alkohola
37e66a2830a0c958e49378483135c820.gif.pagespeed.ce.zSigF6R6pn.gif

:hahaha: nemoj blanked da se sekiras...uradice veca to za tebe...
na to si mislio.

Hahaha ,pa da mi izleci sekiraciju :lol: Verujem da hoce :lol:

Pa kad me isprepada sa onim hvaljenjem. Već sam zamislila pozdravi i želje i tvoje pohvale na radio Vulkan. Otkud znam kakvi su vam običaji.

Sigurnije meni da ja pijem sok. Mogu da igram i bez alkohola
37e66a2830a0c958e49378483135c820.gif.pagespeed.ce.zSigF6R6pn.gif

E pa Vecicu to mozes nekog drugog da farbas, bije stiklama, preti palicom , lata se tamo vatrenog oruzja, razbija tanjire po kafani ... a ovamo pije .. caj od nane , ma nema teorije

Hahaha ,pa da mi izleci sekiraciju :lol: Verujem da hoce :lol:

E pa Vecicu to mozes nekog drugog da farbas, bije stiklama, preti palicom , lata se tamo vatrenog oruzja, razbija tanjire po kafani ... a ovamo pije .. caj od nane , ma nema teorije

Nikog nisam štiklama ni pipnula ,moraću da obujem one rozle, još je hladno.
Svoju čast ću da branim svim sredstvima.
A da se veselim i da igram to mogu i bez alkohola, samo dobro raspoloženje i dobra muzika:zurka:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back