vecic
Starosedelac
- Poruka
- 152.877
Samo se nadaj, nadajući jedan umro. Nego hoćeš li ti poslužiti neko piće večeras
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Khm, khm!![]()
Pera negde odšvrljao, uput doktora opšte prakse dobićete sutra![]()
Samo još da zapamtiš da ja ne pijem žestoka pića, samo sokove
zdravo drustvo, sta se radi ovde kod vas
Samo još da zapamtiš da ja ne pijem žestoka pića, samo sokove
Tu sam ja gledam fusbal i razmišljam koji je recept za vas najbolji.![]()
Pozdrav, pozdrav, evo , polu-radno danas![]()
Ja vrlo dobro pamtim, ali bojkotujem te bezalkoholne stavove, sta sad , mislim mi svi da brljavimo od alkohola a ti da nas posmatras , nikad nisam voleo to . Ako brljavimo onda cemo zajedno ili nikako drugacije.
Evo za pocetak kreni iz malih bocica, navici ces se polako![]()
Pozdrav, pozdrav, evo , polu-radno danas![]()
Ja vrlo dobro pamtim, ali bojkotujem te bezalkoholne stavove, sta sad , mislim mi svi da brljavimo od alkohola a ti da nas posmatras , nikad nisam voleo to . Ako brljavimo onda cemo zajedno ili nikako drugacije.
Evo za pocetak kreni iz malih bocica, navici ces se polako![]()
Tu sam ja gledam fusbal i razmišljam koji je recept za vas najbolji.
- - - - - - - - - -:
Najjači otrov je u malim bočicama. Kako mi nudiš alkohol a ne znaš kako reagujem kad popijem.
Zaista si hrabar.....![]()
ma ne pije ona ni sok od aronije, kaze otrovno.... ja sam mislio da na Spoka ne utice alkohol![]()
Pa to je i poenta svega, kada bih znao ne bi bilo zanimljivo , jel?
A da li bi ti ovako nešto bilo zanimljivo pod uslovom da sam u tvom društvu
![]()
A utice i na na njega, odao se porocima dugo je vec ovde![]()
Previse je nekako ... konzervativno ako pitas moje drustvo , ali prijatno me iznenadjujes Vecicu , moram da priznam![]()
Zato su svi spustili pogled
Ti bi ovako zajedno
![]()
Aaa ovde vec imam zanimljiv stajling .. pa zajedno , ja sam dzentLJmen , sta ti mislis da cu da pustim zensko da seta sama po stolu bez pratioca , to nije po bontonu . A jel' to mene placaju ili mi se cini?![]()
To ti se čini, vidiš da te skidaju
Uff pa ima dosta ljudi , malo me sramotaA zasto me skidas Vecicu sta sam ti nazao ucinio
![]()