vecic
Starosedelac
- Poruka
- 152.877
Pero pa nisam ja dežurna čistačica. Svaki dan čistim, ma počistiću sve iz kafane 
Ko će sve to da plati.

Ko će sve to da plati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zdravo..
vredni danas..sve sija...
ne menjamo te veco
u znak zahvalnosti![]()
vis kako mislmo na tebeHvala, hvala obožavam slatkiše. Sad ću imati energije za današnje aktivnosti
to dok dobijes ubrzanjePomalo krmeljam pa još malo da se spremim da zujim

ne mogu javno odakle sam...Vreme je super,baš kako meni odgovara. Sunčano bez padavina. A odakle si ti i kakvo ti je vreme

ne mogu javno odakle sam...
suncano je i kod mene![]()

pozz veci..hvala za drustvo..Ok pozdrav idem ja![]()

Pero pa nisam ja dežurna čistačica. Svaki dan čistim, ma počistiću sve iz kafane
Ko će sve to da plati.
Vreme je super,baš kako meni odgovara. Sunčano bez padavina. A odakle si ti i kakvo ti je vreme
Svasta deca pitanju!ne mogu javno odakle sam...![]()
Proko, mogao si i nesto na srpskom,evo i muzike
Svasta deca pitanju!![]()
Ti se samo nadaj, a ja sam vec koji put precutao neke postove u kojima me je vecic prevazisla,Nadam se da smo mi tu da ih učimo a ne da kritikujemo.![]()
veco, ja u kuhinji a ti u sali, gde ce nam kraj biti
evo i muzike
Joj Proko ovo je isplativije
Ako cemo sada i o ovoj vrsti javnosti ...Pa ja javno stavila odakle sam, nisam znala da se to krije.
Hajde, hleba ti, pitaj tog deliju sto je najmljen da navlaci musterije ...Joj Proko ovo je isplativije

Pa kad nece ovi moji smaraci van foruma, daj ti Pero dovedi nesto budi drug![]()
Ako cemo sada i o ovoj vrsti javnosti ...
Realno gledano nalazis se na lokaciji 1/3 Srbije!![]()
Da ne zalazimo sada u detaljisanje o tome gde u toj trecini nestaje struje iz ne razjasnjenih razloga ...![]()
Hajde, hleba ti, pitaj tog deliju sto je najmljen da navlaci musterije ...
Koliko bi stajalo da se obuce kao covek!
Ili bar kao pirat, ... te da lici makar na nesto.
![]()
Samo da prvo isprobam da vidim dali je to dobro za tebe jer sam čuo da imate prohteve.![]()
Moze , moze , znaci da se razumemo za ubuduce, javite se prvo kod Pere on je nesto ovde kao doktor opste prakse , pa ce onda on da vam da uput za dalje