Kafana na splavu, 1. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A imam ja obzira , znam koliko vi obracate paznju na manikir , nije stvarno u redu :mrgreen:

Tarzan je cijelog života živio u džungli i nije imao pojma o seksu.

Jane je odlučila da mu da par sati seksualnog odgoja i sve simbolički objasni kao malom djetetu:" Tarzane, ovo što ti imaš obješeno tu između nogu je tvoja krpica, a ovo što se nalazi meni između nogu je mašina za pranje rublja… Dakle, ti moraš tu svoju krpicu prati u mojoj mašini."

Slijedećih 5 noći Tarzan je prao svoju krpicu bez prestanka.

Kada je iscrpljena Jane uspjela da dođe do daha reče mu:" Tarzane, slušaj me… Pranje te tvoje krpice ne smije biti tako često, jer će se mašina pokvariti."

Trebaš je prati svakih tri do četiri dana. Tarzan je posluša i idućih mjesec dana je nije ni pipnuo.

Jane uhvati nervoza i jednog dana ga upita: " Tarzane, šta ti je? Zašto već mjesec dana nisi oprao svoju krpicu u mojoj mašini?"
Tarzan joj sav ozaren s veseljem odgovori:"Tarzan se naučio prati na ruke!!! :)

:zcepanje: :zcepanje: na ovo sam mislila kad sam spomenula - rucno pranje...

- - - - - - - - - -

Dobro veče stara kafano.. :D

Vidim novih mušterija ima, fino, fino.. :lol:

Dobro vece..:)

Tarzan je cijelog života živio u džungli i nije imao pojma o seksu.

Jane je odlučila da mu da par sati seksualnog odgoja i sve simbolički objasni kao malom djetetu:" Tarzane, ovo što ti imaš obješeno tu između nogu je tvoja krpica, a ovo što se nalazi meni između nogu je mašina za pranje rublja… Dakle, ti moraš tu svoju krpicu prati u mojoj mašini."

Slijedećih 5 noći Tarzan je prao svoju krpicu bez prestanka.

Kada je iscrpljena Jane uspjela da dođe do daha reče mu:" Tarzane, slušaj me… Pranje te tvoje krpice ne smije biti tako često, jer će se mašina pokvariti."

Trebaš je prati svakih tri do četiri dana. Tarzan je posluša i idućih mjesec dana je nije ni pipnuo.

Jane uhvati nervoza i jednog dana ga upita: " Tarzane, šta ti je? Zašto već mjesec dana nisi oprao svoju krpicu u mojoj mašini?"
Tarzan joj sav ozaren s veseljem odgovori:"Tarzan se naučio prati na ruke!!! :)

:zcepanje: :zcepanje: na ovo sam mislila kad sam spomenula - rucno pranje...

- - - - - - - - - -

Dobro vece..:)
ma blankova masina se ne zamara..aaaaaaaaaaaaaa blank :hahaha:

zdravo...
nema svako vanzemaljca u kafani :lol:
jos malo pa cemo morati da naplatimo ulaznicu :mrgreen:

Hahaa , ionako sam zreo za kavez :rotf:

- - - - - - - - - -

Ćaos svima, kako ste? Ja ok. Onako msm navratila jer sam besposlena. :zcepanje: Vi?

E onda nisi za kafanu ovde se iskljuciovo vode strogi intelektualno - poslovni razgovori :lol:

- - - - - - - - - -

ono jeste, ali djeca vec odavno spavaju... :whistling:

Pa dobro , nije bas toliko strasan :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back