Kafana na splavu, 1. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
- - - - - - - - - -

A ti sto volis da razbijas inventar bolje cuti z:p

Ovde je kao fina , a tamo u drugoj kafani izlomi ceo lokal cccc[/QUOTE]

Uživaj u ovom Vulkanskom hitu. U drugoj kafani nema mlaćenje s pendreci. Ovde iako nećeš mora da budeš fin, gazdarica opasna ko da je popila neku kafu :andjeo:

chocolate-490x306.jpg

za sve po jedna kockica, dosta, ipak je noc...:))

- - - - - - - - - -

A ti sto volis da razbijas inventar bolje cuti z:p

Uživaj u ovom Vulkanskom hitu. U drugoj kafani nema mlaćenje s pendreci. Ovde iako nećeš mora da budeš fin, gazdarica opasna ko da je popila neku kafu :andjeo:

Uuu moze , sto mi je ovo nesto poznato :lol:

Sta gazdarica, gazdarica me kaznila , i otisla , umorila se , zilav sam ja :p

Ma, ne brini! Sve ce to ilovaca izleciti, tako barem kaze moja baba...a zena je inace mnogo mudra...:whistling:

Aha , a sta je ovo svi imaju poneku babu , pa imam i ja,'aj da se pohvalim :rotf: , mada za mudrost se ne bih bas slozio :rotf:

Sta gazdarica, gazdarica me kaznila , i otisla , umorila se , zilav sam ja :p

Aha , a sta je ovo svi imaju poneku babu , pa imam i ja,'aj da se pohvalim :rotf: , mada za mudrost se ne bih bas slozio :rotf:

:zcepanje: sa moju babu ili tvoju...?..mislim, to za mudrost,...:think:

- - - - - - - - - -

Ili da skoknem ja do dragstora!? ;)

Paaa.. kako hoces..nije pod moranje... :manikir:

Pa naravno da ti je poznato kad si taj hit ti doneo sa tvoje planete.
:sad2: Izgleda da te Jorgovanka doooobro sredila pa nešto ti pamćenje kasni

Pa osamucen sam malo , sta znam bilo je i upecatljivijih "ispitivanja" pobegla je rano , ostavila me na pola posla , nisam sve prizn'o :/

Koliko sam skapirala ipak ti se više sviđalo Tesino ,,ispitivanje,, reći ću joj to. Malo nejasno ono ostavila te na pola posla,,,,,,,,,:whistling:

Malo si pobrko ovde nema ko da pere sudove. Gazdarica otišla

Sta ima da bude nejasno , otkud ja znam , to je njihova policijska procedura, nije zavrsila sav posao ispitivanja do kraja , imao sam jos stosta da priznam.

Ma instaliracu ti ja i ovde masinu , nikakav problem, bitno je da imas volje :p :mrgreen:

Na Tessu sam ljut, ispalila me tamo sa nekim teniserima sta su vec. , otkazao sam sve sesije kod nje , do daljnjeg :/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back