Kafana na splavu, 1. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mora se, jer si došao na Zemlju bez lične karte....:lol:

GetImage.aspx

Joj al će ovde da se ispituju :zcepanje:

ja ne mogu nikad da se prepirem sa tobom :zag:

samo sam se malo oslonio na tvoje iskustvo

a veceras nema nista od isprobavanja, navikao sam na jednu maserku, druge ne deluju:confused:[/QUOTE]

Pa gde ti je ta maserka što je pusti da ode.
Znači večeras provodiš veče u kafani.

Ne predajem se ja tako lako, znas! Moraces dobro da se potrudis! :per:

- - - - - - - - - -

Nešto si se osilila od kada je bila Dok, rekli smo polako s mlaćenje, će oteraš svi gosti iz kafanu.
Bez svedoka izvedi po jednog neprimetno a ne ovako bučno s tolki pendrek.

I jos preti! ;)

Hm, već slutim na kakvom si putu. :D Ne pretim a vidim da voliš da eksperimentišeš. :andjeo:

- - - - - - - - - -

Vinom nas nisi ni ponudila, nego se odmh hvatas za pendrek! :plez:

I ranije ti je bilo ponuđeno vino a nisi hteo pa si se uzbudio kao nikad do sad videvši pendrek. :zper:

Ae misliš? :P

A otkud znaš šta ću radim s tobom? :D Malo te ćušnem na rame, na bradicu, pa stomak,.....da te ispipam koliko si čvrst :zper:

PA ako mora, to je tvoja duznost , da ispitas cvrstinu mog karaktera , mozda i priznam, to niko ne zna , samo ti radi svoj poslitj , a ja cu da trpim , sta cu , zgresio sam , moram da cutim :sad2:

- - - - - - - - - -

Nisu svi gosti isti, Dok je drugačiji a ova dvojica vole sasvim nešto drugo a to je pendrek a neće vina. :D

Pa kad odma bijes , jadni ne smemo da zinemo :/

- - - - - - - - - -

Nešto si se osilila od kada je bila Dok, rekli smo polako s mlaćenje, će oteraš svi gosti iz kafanu.
Bez svedoka izvedi po jednog neprimetno a ne ovako bučno s tolki pendrek.

A ti sto volis da razbijas inventar bolje cuti z:p

Ovde je kao fina , a tamo u drugoj kafani izlomi ceo lokal cccc

PA ako mora, to je tvoja duznost , da ispitas cvrstinu mog karaktera , mozda i priznam, to niko ne zna , samo ti radi svoj poslitj , a ja cu da trpim , sta cu , zgresio sam , moram da cutim :sad2:

Treba uporediti čvrstinu između Zemljana i Vulkanca, moraš da trpiš zašto tvoj vulkanski zakon nije uveo obavezu da svi intergalaktički izviđači nose sa sobom ličnu kartu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back