vecic
Starosedelac
- Poruka
- 152.877
Odakle ti ideja da je Đikić đetić, čistokrvni srbin. Znam jednog ali neće da me ženi.djetici dakle ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odakle ti ideja da je Đikić đetić, čistokrvni srbin. Znam jednog ali neće da me ženi.djetici dakle ...
odricem se svoje polovine cokolade,pojedi sve meni je dovoljno ako ti na usnama ostane slatki trag uzitka dok ti oci iskre od srece
dovoljno je da što duže topi u ustima otputujem u carstvo snova. 

Odakle ti ideja da je Đikić đetić, čistokrvni srbin. Znam jednog ali neće da me ženi.

e neka fala, ne umem sve da pojedem, boleo bi me stomakdovoljno je da što duže topi u ustima otputujem u carstvo snova.
e društvo moje, odo ja u carstvo snova sve vas napuštam, i laku noć![]()
Nije, taj ti je sigurno đetić mada nisam čula da to prezime postoji u C Gorisad razumem zasto je lepo..........da nije samo bratislav![]()
Nije, taj ti je sigurno đetić mada nisam čula da to prezime postoji u C Gori

Rešio si da me usvojiš hahaha mora da mi se svidi prezime

Ma kakvo prezime, on hoće penziju moje babe. Mogu da se prezivam i Kvočka njemu je penzija pred očimajel i tvoje prezime mornaru najlepse na svetu![]()

sumnjam da je njemu bas baba na pameti.....al ako je penzija devizna eee mozda se desi cudo pa se jedrenjak ukotvi na uscu![]()

hvala veco..eh odkad nisam video ove dzesme..jDobro jutro ja sam ranoranilac. Evo posluži se
![]()

Ne, nego je najunikatnije. ... Izrazava se slikovnim pismomjel i tvoje prezime mornaru najlepse na svetu![]()
Tvoju babu si mi ti poturila.Ma kakvo prezime, on hoće penziju moje babe. Mogu da se prezivam i Kvočka njemu je penzija pred očima![]()

Dobar dan Milanče..