Kafana na splavu, 1. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kad te opisuju kao opasnu gazdaricu gde moramo biti svi fini a znaš da ja stalno ratujem, finoća mi slaba strana :sad2:
Moje srce nebi podnelo da me ti kazniš :rida:
Zato odlazim u svoju samoću :(

Al sam postala patetična z:mrgreen:
Zdravo Jogi :zag:

Ko to te laže da sam opasna? :huh: Vidiš kako te :maca: Ma oni ponekad prave haos bez mene jer im nedostaje disciplina pa kada me vide odma se upristoje. :flert:
Da li ću te kaznim, zavisi od tebe. :lol: Nije ova kafana bojno polje kao ono tamo, svi su miroljubivi ali jesu nestašni. :P

Zdravo Gogili :zag:

- - - - - - - - - -

Cicijo. Meni nisi pokazala svoje slike. A ja sam svoje svakome ovde
Izgleda da sam pogrešio. :(

Zar ne vidiš kako je obožavaoc postao moj telohranitelj i čuva me za sebe a kamoli ti ako se zaljubiš, šta da radiš? :tajna:

Ko to te laže da sam opasna? :huh: Vidiš kako te :maca: Ma oni ponekad prave haos bez mene jer im nedostaje disciplina pa kada me vide odma se upristoje. :flert:
Da li ću te kaznim, zavisi od tebe. :lol: Nije ova kafana bojno polje kao ono tamo, svi su miroljubivi ali jesu nestašni. :P

Zdravo Gogili :zag:

- - - - - - - - - -

Zar ne vidiš kako je obožavaoc postao moj telohranitelj i čuva me za sebe a kamoli ti ako se zaljubiš, šta da radiš? :tajna:
Davaj sliku. Nemoj da zabušavaš.
:lol:

Jorgovanka postavi te slike i nemoj da zavitlavas ,nema smisla da ceka covek . :p

Aman Blankić, nisam ja za javno prikazivanje, stramota me je.....:rumenko:

idem da spremim pribor za prvu pomoć :roll:

auuu seko, kasno bi to bilo, kad stigne na operacioni sto :pljus:

sad sam se probudio iz zimskog sna iako zima još nije gotova :D

crven-mrazice, daj nešto da popijem posle ovolikog hrkanja, leba ti :konfete:

mislim da tebi odgovara kafica da te razbudi.....???? pa što nisi još ost'o da još spavaš dok traje zima??? :D

Nije niko, daleko bilo...nemoj da samaras, tako mi se ucinilo...:zstidljivko:

e tako seko, nema šamara, svima ljubac! :flert:

Gazdariceeeeeeee. Eno ga gore stigao pravi Delija. Sav je crveno-beo a ne kao ja. Vajni Delija a imam crnu masku. :(

On jeste neki delija ali ti si veći Delija od njega :zper:

- - - - - - - - - -

Baš je cicija. :(
Sad ne znam na kog Deliju misli da će da seče vene. Eno ga onaj u odelu. :lol:

Delija je onaj sa crnim povezom na očima, slab je na Moniku i naše žensko društvo, a kad vidi mene, le le i ku ku.....:lol:

evo za tebe i mene, kad sinoć nisu hteli da me usluže dok sam bila umorna....:roll:

jkshddlo-439we-1.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Aman Blankić, nisam ja za javno prikazivanje, stramota me je.....:rumenko:

auuu seko, kasno bi to bilo, kad stigne na operacioni sto :pljus:

mislim da tebi odgovara kafica da te razbudi.....???? pa što nisi još ost'o da još spavaš dok traje zima??? :D

e tako seko, nema šamara, svima ljubac! :flert:

On jeste neki delija ali ti si veći Delija od njega :zper:

Delija je onaj sa crnim povezom na očima, slab je na Moniku i naše žensko društvo, a kad vidi mene, le le i ku ku.....:lol:
:hvala:
Samo mislim da preteruješ. Čovek se tek registrovao i to odmah u odelu. Mislim da je veći Delija od mene. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back