Kafana na splavu, 1. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ne znam sta da uradim budna sam u 5:50.
Ako neko ima ideju neka je napise u privatnim porukama meni.
Imala sam smrtni slucaj u komsiluku,izjavila saucesce,rekla ljudima da zovu ako nesto treba a pozvana sam danas u kapelu da delim kafu onima koji dodju i rekla sam da dolazim sigurno jer gledajuci ih tuzne-sta drugo da kazem?
A ja danas radim,gazdarica ako me pusti mogu da odem ako ne ne-znate kako to ide,boli cosak nekog sto mi je neko preminuo ko mi nije blizak rod jos da izadjem pre kraja radnog vremena-aiii briga nekog da te pusti.
Ne znam sta da radim.
Ja inace ne idem kada su sahrane,ne mogu da podnesem kada nekoga bliskog meni nema ne mogu da se smirim nikako strah me to da gledam,strah me da se ne onesvestim jer bi me ukucani kritikovali da sam "htela glavna da budem i eto".
A ja vidim umrlicu jedva se smirim,kamoli sahrana.

Evo ne znam sta da uradim budna sam u 5:50.
Ako neko ima ideju neka je napise u privatnim porukama meni.
Imala sam smrtni slucaj u komsiluku,izjavila saucesce,rekla ljudima da zovu ako nesto treba a pozvana sam danas u kapelu da delim kafu onima koji dodju i rekla sam da dolazim sigurno jer gledajuci ih tuzne-sta drugo da kazem?
A ja danas radim,gazdarica ako me pusti mogu da odem ako ne ne-znate kako to ide,boli cosak nekog sto mi je neko preminuo ko mi nije blizak rod jos da izadjem pre kraja radnog vremena-aiii briga nekog da te pusti.
Ne znam sta da radim.
Ja inace ne idem kada su sahrane,ne mogu da podnesem kada nekoga bliskog meni nema ne mogu da se smirim nikako strah me to da gledam,strah me da se ne onesvestim jer bi me ukucani kritikovali da sam "htela glavna da budem i eto".
A ja vidim umrlicu jedva se smirim,kamoli sahrana.

Jednostavno kaži gazdarici da ideš na sahranu i ona će to razumeti.Nema šta da se bojiš jer taj je već mrtav i to je prirodna stvar i taj ne dira nikoga osim što je žalosno kada neko umre.Stegni srce i idi jer to je jedna humana stvar u tim trenucima i velika pomoć tim ukućanima koji računaju sada na tebe i tvoju pomoć.

Gle sad

recepti-torte-kolaci-hrvatska-literatura-slika-2325824.jpg

latteart2_1208009676_12525618.jpg

casa_vode.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back