Kafana na splavu, 1. deo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moj favorit onaj sa čarapke i cipelke baš mu se slažu uz suknjicu,momak ima stila z:lol:

Definitivno je odneo trofej kući :drugari:

Tog u patikama treba diskvalifikovati, njemu trunje ne može da se zabode u noge! :lol:

Ja i moj komsija samo se pripremili za ovo takmičenje..on je ponosni nosioc moje kreacije! :lol: Taman da sašijem i Blankiću! :lol:
Šta kažete? :ceka:

p1050448q.jpg

Tvoja kreacija je bolja od Verice Rakočević :ok: mogla bi da promovišeš modnu pistu. :aha:

A vidi ovo, muz krade zeni suknju, cerka kad poraste verovatno ce maznjavati suknje od tate...
gordan_giri_ek_286459S1.jpg

- - - - - - - - - -

:lol: nema izgleda...dobar mali, dobar...a maturante ne mogu baš iz prve da prođu, treba ih malo rušiti! :eek: z:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ja evo Peri završila njegovu kreaciju! :rumenka: Malo me nešto prolaze neki srsi da se izrazim češki! :lol:

Znaš ti Britni da ja sad znam češki! z:mrgreen:

Pogledajte prilog 316920

Ne znam, ko te nauci tako brzo? z:shock:

A vidi ovo, muz krade zeni suknju, cerka kad poraste verovatno ce maznjavati suknje od tate...
Ne znam, ko te nauci tako brzo? z:shock:

Il će mažnjavati suknje ili tate kad poraste! z:mrgreen: :lol:

Ne znam za češki valjda sam prirodan talenat! :lol:

;) Kamaradka! :aha2:

- - - - - - - - - -

ajde nauči i mene :rotf:

:rotf::rotf: Samo onako treba da prelomiš jezik koja juče na onom sladoledu! I "voula" na češkom! Naučila si! z:mrgreen: :lol:

- - - - - - - - - -

Pitajte Dejana sta znaci na Ceskom ,, mrdaj ,, z:lol:

Britney znaš da ne smemo da psujemo! :nono2:

Pošalji mi na PP šta to znači! Msm da niko ne vidi! ;)

:uja: Ehej Dejane...u pravi čas!

Zapeli smo opet kod češkog! :lol:

- - - - - - - - - -

Necu, neka ti on kaze z:D
Meni sestra rekla, one su po majci Cehinje, tata im je moj stric, kad su bile poslednji put u Srbiji malo su me poducile
i jedino sam to zapamtila i i neko sranje koje jedu,, cocka,, to je mislim socivo...

a butkica, kremenadla, pljeskavica...jes' to naučila? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back